ΑΕΛ

ΑΕΛ Novibet: Φουλάρει για τη σπουδαία μεταγραφή του Γκαέλ Κακουτά

@ 2010 Kirsty Wigglewsworth / AP Images

Η ΑΕΛ Novibet προχωρά για την απόκτηση του 34χρονου πρώην μέσου της Τσέλσι, Γκαέλ Κακουτά, για να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική της γραμμή.

Η ΑΕΛ Novibet θέλει να κλείσει με κρότο το μεταγραφικό παζάρι από τη δεξαμενή των ελεύθερων, καθώς είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 34χρονο διεθνή μέσο Γκαέλ Κακουτά, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές ημέρες από τη Σακάριασπορ (Β’ κατηγορία Τουρκίας).

Ο Κακουτά έχει σπουδαία βιογραφικό, καθώς έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα κι ένα κύπελλο με την Τσέλσι, ενώ ήταν μέλος της εθνικής Κ19 της Γαλλίας που κατέκτησε το Euro Κ19 το 2010. Σύμμαχος των βυσσινί σε αυτή την προσπάθεια ενδεχομένως είναι και ο Μπατουμπινσικά, με τον οποίο ήταν συμπαίκτης στην εθνική της χώρας τους.

Ο Κακουτά δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς στο παρελθόν πλην της Τσέλσι έχει αγωνιστεί και σε Λάτσιο – Φούλα, έχοντας 140 συμμετοχές στη Ligue 1 και 59 στη La Liga. Φέτος στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας έχει πετύχει οκτώ γκολ σε 20 συμμετοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ