ΑΕΛ

ΑΕΛ μεταγραφές: Απέκτησε τον Στίνα, αποδέσμευσε τον Οτορμίν

ΑΕΛ μεταγραφές: Απέκτησε τον Στίνα, αποδέσμευσε τον Οτορμίν
Ο Βίκτορ Στίνα, αριστερά, με τον πρόεδρος της ΑΕΛ, Αχιλλέα Νταβέλη AEL FC

Ανακατατάξεις στο ρόστερ της ανακοίνωσε η ΑΕΛ, η οποία απέκτησε τον 25χρονο Μολδαβό μεσοεπιθετικό Βίκτορ Σίνα, ενώ αποδέσμευσε τον Ουρουγουανό στράικερ, Λεάντρο Οτορμίν.

Σε διορθωτικές κινήσεις εν όψει της συνέχειας της Super League 2 προχώρησε η ΑΕΛ, η οποία απέκτησε τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Βίκτορ Σίνα.

Ο διεθνής Μολδαβός δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του προπονητή του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον θεσσαλικό σύλλογο για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας για 1,5 έτος με τον 25χρονο διεθνή Μολδαβό ποδοσφαιριστή Βίκτορ Στίνα, που αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού χαφ με κύρια χαρακτηριστικά την οργάνωση του παιχνιδιού και τον πολυσύνθετο ρόλο, αφού μπορεί να παίξει εξίσου καλά στις θέσεις 10 και 8 αλλά και στα πλάγια.

Πρόκειται για επιλογή του προπονητή μας, ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί του και πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του, παίκτης που έρχεται από την ομάδα των Σερρών για να δώσει άμεσες λύσεις και ξεκινά να προπονείται αύριο με την ομάδα μας".

Παράλληλα, η ΑΕΛ ανακοίνωσε και την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ουρουγουανό επιθετικό, Λεάνρο Οτορμίν, μετά από αίτημα του ποδοσφαιριστή εξαιτίας σοβαρών οικογενειακών λόγων.

Στο διάστημα παρουσίας του με τα βυσσινί πέτυχε ένα γκολ και "μοίρασε" ακόμα ένα σε εννιά συμμετοχές στη Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

"Παρελθόν αποτελεί ο Leandro Otormin για την ομάδα μας. Κοινή συναινέσει λύθηκε πρόωρα η συνεργασία των δύο πλευρών, κατόπιν αιτήματος του παίκτη για αποχώρησή του από την Ελλάδα για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αποδέσμευσε οριστικά τον Otormin, λαμβάνοντας ως επιστροφή μέρος των χρημάτων που πλήρωσε προκαταβολικά για τον ποδοσφαιριστή από το καλοκαίρι του 2023, για υποχρεώσεις που δεν εκπληρώθηκαν και μερική αθέτηση της συμφωνίας. Κατόπιν αυτών ο παίκτης επιστρέφει ελεύθερος στην πατρίδα του για τη συνέχεια της καριέρας του. Η ΠΑΕ ΑΕΛ του εύχεται υγεία κι επιτυχίες στην ποδοσφαιρική του καριέρα".

TAGS ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ