SUPER LEAGUE 2

ΑΕΛ - Λεβαδειακός 0-0: Οι Βοιωτοί πήραν τον βαθμό και διατήρησαν το προβάδισμα για την άνοδο

ΑΕΛ - Λεβαδειακός 0-0: Οι Βοιωτοί πήραν τον βαθμό και διατήρησαν το προβάδισμα για την άνοδο
INTIME SPORTS

ΑΕΛ και Λεβαδειακός κόλλησαν στο μηδέν στο AEL FC Arena, το οποίο βόλεψε τους Βοιωτούς που έχουν το πάνω χέρι για την άνοδο στη Stoiximan Super League.

Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) έληξε το ντέρμπι του Α' ομίλου της Super League 2 μεταξύ της ΑΕΛ και του Λεβαδειακού στο AEL FC Arena. Οι Βοιωτοί κράτησαν τη διαφορά στο +9 (με παιχνίδι παραπάνω) και έχουν το προβάδισμα για την άνοδο στη Stoiximan Super League, ενόψει των playoffs στα οποία οι ομάδες θα μπουν με τους μισούς βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με αρκετές μονομαχίες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τις περισσότερες καλές φάσεις για να σκοράρουν, όμως καμία δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ για τη νίκη. Ο Λεβαδειακός έφτασε τους 52 βαθμούς και η ΑΕΛ είναι στους 43.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός (72′ λ.τ Νίνο), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα, Κοσσονού (64′ Φατάι), Κ. Παπαγεωργίου (64′ Στίνα), Πεντρόσο, Μαυριάς (72′ Παπαδόπουλος).

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Ντεντάκης, Πίρινεν, Μεχία, Μπελμόντε (71′ λ.τ Κωστή), Γκουστάβο (63′ Νίκας), Κουάδρα (78′ Πολέττο), Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς (71′ Τσιριγώτης).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Super League 2

  • ΑΕΛ - Λεβαδειακός 0-0
  • 25/02 15:00 ΑΕΚ Β' - Ηρακλής
  • 25/02 15:00 Καμπανιακός - Αιολικός
  • 25/02 15:00 Απόλλων Πόντου - Μακεδονικός
  • 26/02 15:00 Νίκη Βόλου - Αναγέννηση Καρδίτσας

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΛ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ