STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΛ - Λαμία: Αναβλήθηκε το ματς λόγω δεσμευτικότητας της εντολής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Μιλοσάβλιεβιτς και Μπουλούλης στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία
Μιλοσάβλιεβιτς και Μπουλούλης στην αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία EUROKINISSI

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Τετάρτη (23/12) αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία, καθώς η εντολή της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για 14ημερο κατ' οίκον περιορισμό των Φθιωτών λόγω κορονοϊού είναι δεσμευτική.

Δεν θα διεξαχθεί την Τετάρτη (23/12) όπως είχε προγραμματιστεί η εξ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Λαμία. Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την εκ νέου αναβολή του ματς καθώς η εντολή της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για 14ημερο κατ' οίκον περιορισμό των Φθιωτών λόγω κρουσμάτων κορονοϊού είναι δεσμευτική όπως ξεκαθάρισε η ΓΓΑ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ - Λαμία, ο οποίος είχε οριστεί για την Τετάρτη 23/12/2020 (εξ αναβολής, για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Interwetten) αναβάλλεται, σε συμμόρφωση (α) με το από 20/12/2020 έγγραφο της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με το οποίο επεβλήθη κατ΄ οίκον περιορισμός 14 ημερών, στα μέλη της ομάδας της ΠΑΕ Λαμία 1964 και (β) την απο 20/12/2020 σχετική απάντηση της Γ.Γ.Α.

Σημειώνεται πως κατόπιν ερωτήματος της Super League προς την Γ.Γ.Α., η τελευταία αποσαφήνισε εγγράφως, στις 20/12/2020, τη δεσμευτικότητα της ως άνω εντολής της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και συνέστησε την αναβολή του αγώνα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΛ ΛΑΜΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ