SUPER LEAGUE 2

ΑΕΛ: Καταγγελία για ξυλοδαρμό παίκτη της Κ20, δεσμεύτηκε για έρευνα η Super League 2

SUPERLEAGUE-2 / 2021-2022 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ κατήγγειλε πως ποδοσφαιριστής της Κ20 ξυλοκοπήθηκε στα αποδυτήρια του αγώνα με την Ξάνθη. Δεσμεύθηκε να ξεκινήσει έρευνα η Super League 2.

Η ΑΕΛ προχώρησε σε καταγγελία πως ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της, Αγγελούλης, ξυλοκοπήθηκε στον αγώνα Κ20 απέναντι στην Ξάνθη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η Super League 2 δεσμεύθηκε πως θα ξεκινήσει έρευνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

"Αλήτικη συμπεριφορά από τον Τσαλίκη και τους ανθρώπους της Ξάνθης εις βάρος των ποδοσφαιριστών μας της U20 της ΑΕΛ.

Μετά το τέλος του 1ου προημιτελικού αγώνα στην Ξάνθη μεταξύ της U20 της ΠΑΕ Ξάνθη και της U20 της ΠΑΕ ΑΕΛ που έληξε με σκορ 1-1, στα αποδυτήρια ομάδα αλητών παρουσία του Κώστα Τσαλίκη ο οποίος έβριζε χυδαία τους 16χρονους, 17χρονους και 18χρονους ποδοσφαιριστών μας τους κτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές τραυματίζοντας σοβαρότερα στο κεφάλι του 19χρονου ποδοσφαιριστού μας Αγγελούλη, ο οποίος αυτή την στιγμή οδηγείται στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Περιμένουμε τις νόμιμες ενέργειες από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και την σύλληψη του Τσαλίκη και των υπολοίπων δραστών.

Η ΑΕΛ παρά το ότι ήταν πολύ καλύτερη σε όλο τον αγώνα και παρά τις ελλείψεις των Νίνο, Μιλτιάδη, Τσέλα, Τσουμάνη και του πρώτου σκόρερ Ζαχαράκη περιορίστηκε σε ισοπαλία αλλά είμαστε βέβαιοι ότι στον δεύτερο αγώνα που θα γίνει στην Λάρισα θα πάρουμε την πρόκριση και με μεγάλο σκορ ως συνήθως για την πρόκριση στο Final four που πιθανότατα θα γίνει στην Αθήνα την μεθεπόμενη Κυριακή.

Βεβαίως περιμένουμε τον Τσαλίκη και τους ψευτονταήδες στην Λάρισα για να τους φιλοξενήσουμε, παρά τις αλητείες τους, με την πατροπαράδοτη Λαρισινή φιλοξενία. Τα ίδια έκανε ο Τσαλίκης και στο πρόσφατο αγώνα του δευτέρου γύρου της Super League 2 των πρώτων ομάδων.

Ο Αγγελούλης και η ΠΑΕ ΑΕΛ θα υποβάλλει μήνυση κατά του Τσαλίκη και των υπολοίπων δραστών για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και για παραβάσεις του αθλητικού νόμου και εφόσον δεν έχουν συλληφθεί οι υπόλοιποι δράστες θα κάνουμε καταγγελία στο Υπουργείο προστασίας του πολίτη. Καταγγελία θα καταθέσουμε και στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα".

ΑΕΛ: Καταγγελία για ξυλοδαρμό παίκτη της Κ20, δεσμεύτηκε για έρευνα η Super League 2
AEL FC

Ανακοίνωση της Super League 2:

"Σήμερα γίναμε αποδέκτες μιας σοκαριστικής καταγγελίας, της ΠΑΕ ΑΕΛ, στην οποία επισυνάπτεται φωτογραφία του 19ου ποδοσφαιριστή της Αγγελούδη, και αναφέρεται σε ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστών της μετά το τέλος του προημιτελικού αγώνα του πρωταθλήματος SL2 - Κ20 ανάμεσα στις ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθη και ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η Super League 2 δεσμεύεται ότι θα διερευνήσει άμεσα και διεξοδικά το περιεχόμενο της καταγγελίας, καταδικάζει κάθε είδους επεισόδια και ζητά από την αστυνομία να κινήσει άμεσα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να συλληφθούν οι ένοχοι του συγκεκριμένου συμβάντος".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΛ ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ