ΑΕΛ

ΑΕΛ: "Καταδικάζουμε τη χυδαία συμπεριφορά των οπαδών κατά του νέου μας προπονητή"

ΑΕΛ: "Καταδικάζουμε τη χυδαία συμπεριφορά των οπαδών κατά του νέου μας προπονητή"
Ο Παύλος Δερμιτζάκης στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΛ INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία στηρίζει τον προπονητή, Παύλο Δερμιτζάκη και καταδικάζει απερίφραστα τη συμπεριφορά των οπαδών στο ματς με τον Ηρακλή.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης άστραψε και βρόντιξε μετά τη νίκη επί του Ηρακλή. Ο 54χρονος τεχνικός γνωστοποίησε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τον πάγκο της ΑΕΛ λόγω των υβριστικών συνθημάτων οπαδών εις βάρος της νεκρής μητέρας του.

Οι βυσσινί εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία παρέχουν πλήρη στήριξη στον προπονητή και καταδικάζουν απερίφραστα τη συμπεριφορά των οπαδών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ συγχαίρει τον προπονητή μας Παύλο Δερμιτζάκη για την πρώτη εντός έδρας νίκη που πέτυχε σήμερα με τους ποδοσφαιριστές μας.

Ευχαριστούμε τον αγνό κόσμο μας που έδωσε το δυναμικό παρόν σε ακόμη μία δύσκολη ημέρα.
Το πολυπληθές κοινό της ΑΕΛ, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι στηρίζει και επικροτεί τις πρόσφατες επιλογές της διοίκησης.
Εξάλλου αυτή η διοίκηση είναι που μοχθεί και ματώνει καθημερινά για το συμφέρον και τους στόχους της ομάδας.
Με αφορμή κάποια γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο σημερινό παιχνίδι, η ΠΑΕ ΑΕΛ καταδικάζει απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, τη χυδαία συμπεριφορά ορισμένων στοιχείων που μόνο φίλαθλοι δεν νοούνται, να εκφέρουν υβριστικά συνθήματα εναντίον του νέου μας προπονητή.
Διερωτόμαστε, θέτοντας αυτές τις συμπεριφορές τους στην κρίση των χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας μας, κατά πόσο οι συγκεκριμένοι «γνωστοί-άγνωστοι» θέλουν έστω και ελάχιστα το καλό της ΑΕΛ.
Για όλους τους ανωτέρω λόγους, ζητούμε τη συμπαράσταση και την άμεση ενεργοποίηση των πραγματικών φιλάθλων μας, ώστε να θωρακιστεί η προσπάθεια και οι στόχοι μας.
Δεσμευόμαστε, πορευόμενοι πάντα με γνώμονα τη δικαιοσύνη, ότι θα ασκήσουμε όλα τα νόμιμα δικαιώματα μας
".

TAGS ΑΕΛ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ