ΑΕΛ

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε και τον Γιακιμόβσκι

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολα Γιακιμόβσκι, ο οποίος υπέγραψε έως το 2022.
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολα Γιακιμόβσκι AEL FC

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολα Γιακιμόβσκι, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους βυσσινί έως το καλοκαίρι του 2022.

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολα Γιακιμόβσκι. Ο 30χρονος Βορειομακεδόνας έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους βυσσινί έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Γιακιμόβσκι είχε αγωνιστεί στην ΑΕΛ για ένα εξάμηνο τη σεζόν 2018/2019. Έπειτα συνέχισε στην Τραπάνι, όπου αποχώρησε τον Οκτώβριο για να ακολουθήσει η Μονόπολι στη Serie C, όπου έγραψε μία συμμετοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα μας του αριστερού μπακ Nikola Jakimovski.

Όπως είναι γνωστό, ο Νikola Jakimovski αγωνίσθηκε με μεγάλη επιτυχία, για ένα εξάμηνο στην ομάδα μας το 2019 και έφυγε μαζί με τον προπονητή μας Gianluca Festa.

O Νikola Jakimovski υπέγραψε συμβόλαιο για ενάμισι χρόνο και θα καλύψει την θέση του αριστερού μπακ-χαφ".

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ Ο ΓΚΡΑΟΥΡ

Οι βυσσινί ενημέρωσαν ότι στη Λάρισα αναμένεται και ο 26χρονος δεξιός μπακ, Ντίνου Γκράουρ. Ο διεθνής με την Εθνική Μολδαβίας σημείωσε φέτος δύο συμμετοχές με την Άστρα στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας.

"Σε λίγες ώρες αναμένεται να είναι στην Λάρισα και ο νέος δεξιός μπακ της ΑΕΛ, διεθνής με την Εθνική Μολδαβίας, 26χρονος Dinu Graur" αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΛ.

Photo credits: AEL FC

TAGS ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ