ΑΕΛ

ΑΕΛ: Έγιναν δεκτές οι εξηγήσεις του Θεοδωρόπουλου, επιστρέφει στις προπονήσεις

Ο Κώστας Θεοδωρόπουολος
Ο Κώστας Θεοδωρόπουολος EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι έγιναν δεκτές οι εξηγήσεις του Κώστα Θεοδωρόπουλου και ότι ο αρχηγός των βυσσινί επιστρέφει στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος ήταν μεταξύ των πληγέντων της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία, καθώς από τις πλυμμήρες καταστράφηκε το πατρικό του σπίτι, παρ' όλα αυτά η ΑΕΛ του έδειξε την πόρτα της εξόδου, ενώ σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν ότι είχε ανάρμοστη συμπεριφορά στους Γκουτσίδη - Κυπαρίσση και γι' αυτό τον κάλεσαν σε απολογία.

Ο αρχηγός των βυσσινί απολογήθηκε και η ΑΕΛ με νέα ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι οι εξηγήσεις του έγιναν αποδεκτές και ότι ο 33χρονος κίπερ επιστρέφει στις προπονήσεις της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ κατόπιν της έκτακτης σύγκλησης του Δ.Σ. που σκοπό είχε να εξετάσει την έγγραφη απολογία του ποδοσφαιριστή Κώστα Θεοδωρόπουλου, ανακοινώνει ότι δέχεται στο σύνολο του τις εξηγήσεις του και τον απαλλάσσει από οποιαδήποτε κατηγορία.

Εξάλλου η ΠΑΕ ΑΕΛ ουδέποτε έθεσε θέμα αποπομπής του ποδοσφαιριστή Κώστα Θεοδωρόπουλου πριν καν ο ίδιος απολογηθεί για θέματα πειθαρχίας και δεοντολογίας. Ο ποδοσφαιριστής επανέρχεται από αύριο κανονικά στις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις".

TAGS ΑΕΛ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ