ΑΕΛ

ΑΕΛ: Δεν έχουν ενημέρωση για ανάκληση δελτίων

Ο Ακούνια στην αναμέτρηση του Βόλου με την ΑΕΛ για τη Super League Interwetten.
Ο Ακούνια στην αναμέτρηση του Βόλου με την ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Στην ΑΕΛ δεν έχουν καμία ενημέρωση για ανάκληση δελτίων για δέκα ποδοσφαιριστές των βυσσινί για ακάλυπτη επιταγή και τονίζουν πως θα αγωνιστούν κανονικά με τη Λαμία.

H ΑΕΛ αντιμετωπίζει το Σάββατο (6/2) στις 17:15 τη Λαμία σε ένα κρίσιμο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, ωστόσο, προέκυψε ένα ζήτημα, για το οποίο όμως στην ΑΕΛ δεν έχουν ενημέρωση.

Συγκεκριμένα, φέρεται να σφραγίστηκε την Παρασκευή (5/2) μία ακάλυπτη επιταγή των βυσσινί ύψους 24.000 ευρώ για οφειλές προς την ΕΠΟ και πως αυτή η εξέλιξη θα οδηγούσε την Επιτροπή Μεταγραφών της Ομοσπονδίας στην απόφαση της ανάκλησης των δελτίων δέκα ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για τους παίκτες Γκράουρ, Μπεν-Χατίρα, Γιακιμόφσκι, Μουκάντζο, Χουσίνο, Ακούνια, Καρανίκας, Μαξιμένκο, Κολομπίνο και Τσόσιτς. Δηλαδή όσοι αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο και ήταν στην αποστολή.

Παρ' όλα αυτά, στην ΑΕΛ υποστηρίζουν ότι οι παίκτες θα κατέβουν κανονικά στο παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας και πως δεν υπάρχει ζήτημα με τη συμμετοχή τους.

Μάλιστα η ενδεκάδα που έχει παρατάξει ο Φέστα αποτελείται από τους: Μπάγιτς, Ζίζιτς, Χατίρα, Γιακιμόφσκι, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Ακούνια, Κολομπίνο, Νικολιά, Ντουρμισάι και Γκράουρ.

TAGS ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ