ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΕΛ - Ατρόμητος: Οι Περιστεριώτες απάντησαν στο 90+5' με πανέμορφο γκολ του Γιουμπιτάνα

Οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson | 6 Δεκεμβρίου 2023
Οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson | 6 Δεκεμβρίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα στο 80ο λεπτό όμως ο Ατρόμητος έφυγε όρθιος από την Λάρισα, με τον Γιουμπιτάνα να βρίσκει δίχτυα στο 90+5' και να αφήνει ανοιχτή την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ενόψει της ρεβάνς του Ιανουαρίου.

Ο αγώνας της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson είχε έντονες συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ και να το βρίσκουν στην τελική ευθεία.

Οι βυσσινοί χτύπησαν πρώτοι με σκόρερ τον Ογκμπόε στο 80' όμως την τελευταία λέξη στο ματς την είχαν οι Περιστεριώτες, αφού μετά από σέντρα του Ρομπάιγ και απομάκρυνση του Ηλιάδη, ο Γιουμπιτάνα έκανε το σουτ με το αριστερό με τη μία και βρήκε δίχτυα με πανέμορφο τρόπο για το 1-1 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Έτσι, η υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson θα κριθεί στη ρεβάνς του Ιανουαρίου, που θα λάβει χώρα στην έδρα του Ατρομήτου.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΛ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ