ΑΕΛ

ΑΕΛ: "Αποσύρουμε κάθε ενδιαφέρον για τον Σπέντλχοφερ"

ΑΕΛ: "Αποσύρουμε κάθε ενδιαφέρον για τον Σπέντλχοφερ"

Η ΑΕΛ με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως δεν ισχύει η όποια συμφωνία είχε με τον Λούκας Σπέντλχοφερ και αναφέρθηκε στους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή χαρακτηρίζοντας τους αναξιόπιστους.

Το Σάββατο (19/9) η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Λούκας Σπέντλχοφερ με κάθε επισημότητα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της. Λίγες ώρες αργότερα όμως η ανακοίνωση αυτή κατέβηκε επειδή ο Αυστριακός δεν είχε μείνει ελεύθερος από την ομάδα του.

Έξι μέρες μετά η ΑΕΛ με επίσημη ανακοίνωση της αναφέρει πως εξαπατήθηκε από τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή καθώς αυτός ακόμα δεν έχει μείνει ελεύθερος από τη Στουρμ Γκρατς και πως θα έπρεπε η ομάδα της Λάρισας να τα βρει με το σύλλογο της Αυστρίας για την απόκτηση του. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει πως ήδη είναι σε συζητήσεις με άλλο στόπερ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώθηκε προ εικοσαημέρου ότι ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής Λούκας Σπέντλχοφερ είναι ελεύθερος από την Στουρμ Γκρατς στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία 3 χρόνια με την οποία είχε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2022 το οποίο είχε λυθεί κοινή συναινέσει εκείνο το χρονικό διάστημα.

Κατόπιν αυτής της διαβεβαιώσεως αρχίσαμε διαπραγματεύσεις τόσο με τους Έλληνες εκπροσώπους του, κατοίκους Θεσσαλονίκης και Ελβετίας όσο και με τον Γερμανό ατζέντη του ο οποίος έχει έγγραφο εκπροσώπησης με ειδική εξουσιοδότηση.

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις 10 και πλέον ημερών συμφωνήσαμε για την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας 3 ετών, αφού η πλευρά του παίκτη αποδέχτηκε πλήρως τις έγγραφες προτάσεις μας (όλα τα έγγραφα είναι στη διάθεση μας).

Κατόπιν αυτού η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη συμφωνία της μεταγραφής στο επίσημο siteόπως κάνουμε πάντα.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση οι μάνατζερς του επικοινώνησαν μαζί μας και μας αποκάλυψαν ότι ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος και μας παρακάλεσαν να κατεβάσουμε από το siteτην ανακοίνωση της συμφωνίας, για να έχουν τη δυνατότητα να διαπραγματευτούν τη λύση του συμβολαίου, την οποία θεωρούσαν ότι θα γίνει οπωσδήποτε μέχρι την προηγούμενη Δευτέρα τελικά και τελικώς μέχρι χθες, οπότε σήμερα θα εκδίδαμε νέα εισιτήρια (ήδη είχαμε κλείσει εισιτήρια για την προηγούμενη Τρίτη όπως είχαμε αναφέρει στην ανακοίνωση μας).

Σήμερα το πρωί ένας εκ των μάνατζερ του μας απέστειλε όχι τα έγγραφα που αποδεικνύουν τη λύση του συμβολαίου του με την Στουρμ Γκρατς, αλά ένα έγγραφο από το οποίο προκύπτει ότι όχι μόνο ο ποδοσφαιριστής δεν έμεινε ελεύθερος όπως μας διαβεβαίωναν και γι αυτό ενδιαφερθήκαμε για την απόκτηση του, αλλά ότι Στουρμ Γκρατς του απλώς του επιτρέπει να έρθει στην Ελλάδα για να αρχίσει διαπραγματεύσεις μαζί μας και ακολούθως όπως προκύπτει από το έγγραφο η ΑΕΛ να κάνει διαπραγματεύσεις με την Στουρμ Γκρατς για την απόκτηση του.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως αντιληφθήκαμε ότι έχουμε πέσει θύματα αναξιόπιστων μάνατζερς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και δηλώνουμε ότι αποσύρουμε κάθε ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη, αφού αναγκαία προϋπόθεση για την απόκτηση του ήταν ο παίκτης να είναι ελεύθερος, όπως ψευδώς μας είχαν διαβεβαιώσει.

Επίσης δεν αντιλαμβανόμαστε τι είδους διαπραγματεύσεις να κάνουμε με τον παίκτη, αφού ήδη είχαμε συμφωνήσει εγγράφως τα πάντα όσον αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου, τις μηνιαίες απολαβές του και την προμήθεια των μάνατζερς του και αυτό αποτελεί ακόμα μια επιβεβαίωση της πεποιθήσεως που έχουμε διαμορφώσει ήδη, ότι οι μάνατζερς του είναι αναξιόπιστοι και μας εξαπάτησαν.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως είμαστε σε διαδικασία αναζητήσεως άλλου παίκτη.

Ήδη προ ολίγης ώρας μας έγινε πρόταση από μάνατζερ του εξωτερικού για την απόκτηση ενός ιδιαίτερα αξιόπιστου στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία 3 χρόνια σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης και είναι αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας που αγωνίζεται αλλά και αρχηγός της Εθνική ομάδας της χώρα του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ