ΑΕΛ

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον διεθνή Τυνήσιο Μπεν Χατίρα

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον διεθνή Τυνήσιο Μπεν Χατίρα
Ο Μπεν Χατίρα μετά την υπογραφή συμβολαίου στην ΑΕΛ AEL FC

Στην επισημοποίηση της συνεργασίας της με τον 32χρονο διεθνή Τυνήσιο μεσοεπιθετικό Ανίς Μπεν Χατίρα προχώρησε η ΑΕΛ. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Καρλσρούη, στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Η ΑΕΛ συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση με στόχο να εξασφαλίσει την παραμονή στη Super League Interwetten. Το βράδυ της Πέμπτης (28/1) οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 32χρονου διεθνούς μεσοεπιθετικού, Ανίς Μπεν Χατίρα, ο οποίος μετρά 101 συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ολοκλήρωση του διεθνούς Τυνήσιου επιτελικού επιθετικού μέσου, με γερμανικό διαβατήριο, ΑnisBen-Hatira. O Anis Ben-Hatira είναι 32 ετών, αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μεσοεπιθετικού και έχει αγωνισθεί τα περισσότερα χρόνια στην γερμανική Bundesliga.

Στην καριέρα του αγωνίσθηκε μέχρι σήμερα στις γερμανικές HAMBURGER SV, MSV DUINSBURG, HERTA BSC, EINTRACHT FRANKFURT, DARMSTADT 98, KARLSRUCHER SC, αλλά και στην ουγγρική BUDAPEST HONVED και την τουρκική GAZIANTESPOR, με 257 συμμετοχές και 48 γκολ.

Ο Αnis Ben-Hatira έχει αγωνισθεί σε όλες τις Εθνικές ομάδες της Γερμανίας U 19-20-21 με 23 συμμετοχές και 5 γκολ, αλλά και στην Εθνική ομάδα της Τυνησίας με 12 συμμετοχές και 1 γκόλ. Ο Αnis Ben-Hatira είναι από αύριο στην διάθεση του προπονητού μας Gianluca Festa".

TAGS ΑΕΛ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ