ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Υπέροχο γκολ του Πινέδα για το Μεξικό, βασικός ο Γκαρσία για το Τρινιντάντ

Mexico's Orbelín Pineda (17) celebrates after scoring a goal against Honduras during the second half of a CONCACAF Gold Cup soccer match Sunday, June 25, 2023, in Houston. (AP Photo/David J. Phillip)
Mexico's Orbelín Pineda (17) celebrates after scoring a goal against Honduras during the second half of a CONCACAF Gold Cup soccer match Sunday, June 25, 2023, in Houston. (AP Photo/) 2023 DAVID J. PHILLIP / AP PHOTO

Τόσο ο Ορμπελίν Πινέδα όσο και ο Λιβάι Γκαρσία αγωνίστηκαν ως βασικοί στις νίκες του Μεξικού και του Τρινιντάντ στην πρεμιέρα του Gold Cup με τον πρώτο να σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο.

Έντονο κιτρινόμαυρο ενδιαφέρον είχαν οι αγώνες του Gold Cup που διεξήχθησαν τα ξημερώματα αφού τόσο ο Πινέδα όσο και ο Λιβάι Γκαρσία αγωνίστηκαν και σκόραραν με τις εθνικές τους ομάδες.

Το Μεξικό επικράτησε 4-0 της Ονδούρας με τον Πινέδα να αγωνίζεται βασικός. Ο παίκτης της ΑΕΚ πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια.

Βασικός και σκόρερ ήταν και ο Λιβάι Γκαρσία ο οποίος αγωνίστηκε στη νίκη με 3-0 του Τρινιντάντ και Τομπάγκο κόντρα στο Σεντ Κιτς και Νέιβις.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ αγωνίστηκε για 79 λεπτά και είχε συμμετοχή στο τρίτο γκολ της ομάδας το οποίο προήλθε από δική του σέντρα και αυτογκόλ του Ιμπλ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ