ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ξεπέρασαν τα 18.000 τα διαρκείας στην OPAP Arena

Φίλοι της ΑΕΚ στην "OPAP Arena" | 21 Ιουλίου 2022
Φίλοι της ΑΕΚ στην "OPAP Arena" | 21 Ιουλίου 2022 INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ έκανε γνωστό πως μέχρι τη Δευτέρα (1/8) και παρά τους περιορισμούς και τις προϋποθέσεις που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα η πώληση των διαρκείας για την OPAP Arena έχει ξεπεράσει τις 18.000 ενώ από την Τετάρτη (3/8) ανοίγει η ελεύθερη διάθεση των καρτών.

Ντελίριο ενθουσιασμού επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν με την ομάδα να επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια και να παίζει από εδώ και πέρα ξανά στο σπίτι της, την OPAP Arena.

ΟΙ "κιτρινόμαυροι" μάλιστα έκαναν γνωστό πως μέχρι τη Δευτέρα (1/8) και παρά τους περιορισμούς και τις προϋποθέσεις που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα στην πώληση των διαρκείας για την OPAP Arena η διάθεση τους είχε ξεπεράσει τις 18.000 ενώ πλέον από την Τετάρτη (3/8) θα ανοίξει η ελεύθερη διάθεση των καρτών και όπως καταλαβαίνει κανείς γρήγορα ο αριθμός αυτός θα ανέβει αρκετά.

Από την Ένωση έλεγαν χαρακτηριστικά: "Με τις δύο περιόδους περιορισμένης διάθεσης βάσει συγκεκριμένων προυποθέσεων να κλείνουν χθες και με την ενσωμάτωση των στοιχείων που έχουμε από τους συνδέσμους επίσης μέχρι χθες, μπαίνουμε στη περίοδο της ελεύθερης διάθεσης των καρτών διαρκείας, έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 18 χιλιάδες πωλήσεις διαρκείας".

Η σχετική ανακοίνωση για την ελεύθερη διάθεση που θα ξεκινήσει την Τετάρτη αναφέρει:

"Αρχίζει από την Τετάρτη 3 Αυγούστου η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Έπειτα από την ολοκλήρωση και της δεύτερης περιόδου πωλήσεων, η οποία αφορούσε τους περσινούς κατόχους, πλέον κάθε φίλος της ομάδας μπορεί, χωρίς κανέναν περιορισμό, να κλείσει τη θέση του στο Ναό!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστεί για ακόμη μια φορά τον κόσμο της ομάδας μας για την ανταπόκριση που έχει δείξει έως σήμερα, η οποία πιστοποιεί και τη δίψα του να είναι "παρών" στην ιστορική στιγμή της επιστροφής μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τρόποι εξυπηρέτησης

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους με τρεις τρόπους:

* Με φυσική παρουσία στο Τμήμα εισιτηρίων διαρκείας (αίθουσα Κασιμάτη – είσοδος από κεντρική Πύλη A του σταδίου ΟΑΚΑ), Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

* Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο (www.aekfc.gr)

* Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 2118886068, Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-17:00 και Σάββατο 10:00-13:30.

Τρόποι πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2022-23 είναι οι εξής:

Με μετρητά για αγορές στο τμήμα Εισιτηρίων και Διαρκείας, για ποσά έως και 500 ευρώ βάσει του νόμου Ν. 4446/16, Άρθρο 69 παρ. 2.

Κάρτες* (Visa, MasterCard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες), ως εξής:

ΑΕΚ F.C. MasterCard

για τις θύρες των επισήμων (VVIP, EXECUTIVE & VIP) έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 11 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..

για τις υπόλοιπες θύρες έως 8 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 7 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..

Όλες οι υπόλοιπες κάρτες (Visa, MasterCard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες) για τις θύρες των επισήμων (VVIP, EXECUTIVE & VIP), έως 10 άτοκες δόσεις για τις αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 9 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..

για τις υπόλοιπες θύρες έως 6 άτοκες δόσεις για τις αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 5 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..

Κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Τράπεζα Πειραιώς. Η πληρωμή με αυτόν τον τρόπο γίνεται μόνο μέσω επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο του τμήματος Εισιτηρίων και Διαρκείας στο 2118886068. Στην αιτιολογία κάθε κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο του αγοραστή προκειμένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος. Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.

*σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας και με δυνατότητα δόσεων μόνο για τις πιστωτικές κάρτες.

Κάρτα φίλου ΑΕΚ

Υποχρεωτική για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ με τα έσοδα να πηγαίνουν φυσικά στο ερασιτεχνικό σωματείο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη μάνα ΑΕΚ με τα χρήματα να καλύπτουν μέρος από τις ανάγκες των ερασιτεχνικών τμημάτων μας.

Την Κάρτα Φίλου μπορείτε να την προμηθεύεστε και από το χώρο αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Προνόμια κατόχων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος για τους αγοραστές των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας θα ισχύσουν σημαντικά προνόμια από τους χορηγούς μας. Για να δείτε αναλυτικά τα προνόμια – προσφορές των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ