ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης για τις εκλογές των ΕΠΣ απ' την Επιτροπή Δεοντολογίας

Τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί
Τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί EUROKINISSI SPORTS

Το Σάββατο (29/5) η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ξεκίνησε την εκδίκαση της υπόθεσης της ΑΕΚ με τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας. Στις 24 Ιουνίου θα καταθέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, εάν το επιθυμεί.

Το Σάββατο (29/5) το πρωί ξεκίνησε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ η υπόθεση της ΑΕΚ με τις εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτας. Υπενθυμίζεται πως το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ έχει εισηγηθεί ποινές σοκ για την Ένωση, η οποία απειλείται με αφαίρεση 10 βαθμών, ενώ τα φυσικά πρόσωπα με ισόβια ή και πολυετή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με το Προεδρείο, διαδικτυακά ή με φυσικά παρουσία θα καταθέσουν οι 37 μάρτυρες σε επτά ημερομηνίες έως τις 22/6. Οι εγκαλούμενοι δεν θα κληθούν, αλλά θα εξεταστούν στις 24 Ιουνίου, εάν το επιθυμούν, όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Εγκαλούμενοι με εισήγηση για ισόβιο αποκλεισμό είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Άγγελος Δανιήλ (πρόεδρος ΕΠΣ Αχαΐας και μέλος Ε.Ε. ΕΠΟ), ο Κώστας Ντάσιος (αναπληρωτής ταμίας ΕΠΣ Αχαΐας) και ο Νίκος Αυλωνίτης (πρόεδρος ΕΠΣ Σάλας) που εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους, Ελευθερία Ρίζου, Κίμωνα Ευαγγελάτο, Χάρη Γρηγορίου.

Να τονιστεί πως με το ξεκίνημα της διαδικασίας υποβλήθηκαν ενστάσεις από την πλευρά των κατηγορουμένων, για τις οποίες το δικαστήριο επιφυλάχτηκε να αποφανθεί στην επόμενη δικάσιμο, που είναι προγραμματισμένη την Τρίτη (1/6). Η ένσταση πλήρους ακυρότητας της διαδικασίας από πλευράς ΑΕΚ έχει υποβληθεί γιατί δεν έχει τηρηθεί η διαδικασία του άρθρου 68 του Κώδικα Δεοντολογίας που επιβάλλει τη συμμετοχή στην προδικασία και των εγκαλούμενων. Έτερος λόγος ακυρότητας που προβλήθηκε από την Ένωση είναι ότι το Σωματείο Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας από το οποίο ξεκίνησε η διαδικασία με την ανώνυμη καταγγελία του από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε μετά ότι δεν είναι μέλος της ΕΠΟ δεν καλύπτεται από τον Κώδικα Δεοντολογίας.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Τρίτη 1/6 16.30

Σάββατο 5/6 10.00

Δευτέρα 7/6 18.00

Τρίτη 8/6 16.30

Πέμπτη 10/6 16.30

Δευτέρα 14/6 17.00

Τρίτη 15/6 17.00

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ