ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ξεκαθάρισμα για Γκαρσία και προπονητή γενικά

Ο Ρούντι Γκαρσία στον πάγκο της Λιόν κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Λιλ | 1 Νοεμβρίου 2020
Ο Ρούντι Γκαρσία στον πάγκο της Λιόν κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Λιλ | 1 Νοεμβρίου 2020 @2020 PASCAL ROSSIGNOL/POOL VIA AP IMAGES

Επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ ΑΕΚ για τις υψηλές προσδοκίες που καλλιεργούνται στο θέμα του προπονητή, με πιο πρόσφατο το θέμα του Ρούντι Γκαρσία.

Με επίσημο τρόπο, η ΑΕΚ χαμήλωσε σημαντικά τον πήχη στο θέμα του προπονητή, με αφορμή δημοσιεύματα τα οποία την παρουσίαζαν να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Γάλλο, Ρούντι Γκαρσία. Συγκεκριμένα η τοποθέτηση της ΠΑΕ:

''Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και περίπου ένα μήνα σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν και σε αυτό το διάστημα έχει εξετάσει όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή τελική επιλογή. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει το παραμικρό νόημα παράθεσης ονομάτων, που τυχόν εξετάζονται, και πολύ περισσότερο η καλλιέργεια και η εκτόξευση προσδοκιών στους οπαδούς μας από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένα απολύτως δεδομένο''.

Επισημαίνεται επίσης από ανθρώπους της ομάδας ότι δεν υπάρχει κανένα νόημα να γράφονται τέτοια ονόματα, όπως αυτό του Γάλλου και ότι ήδη έχουν εξεταστεί περίπου 10-15 περιπτώσεις υποψήφιων τεχνικών δίχως να έχει παρθεί η παραμικρή απόφαση για το ποιος θα είναι εκείνος με τον οποίο θα προχωρήσει.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ