ΑΕΚ

ΑΕΚ: VIDEOS από την ανοικτή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, ξανά ατομικό Σιντιμπέ και Λιβάι

Στιγμιότυπο από την ανοικτή προπόνηση της ΑΕΚ
Στιγμιότυπο από την ανοικτή προπόνηση της ΑΕΚ PRINT SCREEN

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον ΟΦΗ (28/1) στην OPAP Arena για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League και το SPORT24 βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (24/1) στο Σεραφείδιο στα Σπάτα. Δείτε τα VIDEOS από την προπόνηση.

Ανοικτή προπόνηση πραγματοποίησε την Τετάρτη (24/8) η ΑΕΚ στο Σεραφείδιο ενόψει της προετοιμασίας για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ την Κυριακή (28/1) για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, που λόγω ενοχλήσεων δεν αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή στο Περιστέρι, ο Λιβάι Γκαρσία και ο Κώστας Γαλανόπουλος. Δεδομένα εκτός για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς είναι ο Λάζαρος Ρότα, που δηλώθηκε να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προκύψει πρόβλημα στη θέση του δεξιού μπακ, αν ο Σιντιμπέ δεν τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, με τον Αργεντινό τεχνικό να πηγαίνει αναγκαστικά σε λύσεις ανάγκης. Βέβαια, στο παρελθόν ο Αλμέιδα έχει χρησιμοποιήσει εκεί αρκετές φορές τον Πινέδα.

Εκτός προπόνησης ήταν ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις.

Δείτε VIDEOS του SPORT24 από τη σημερινή προπόνηση των "κιτρινόμαυρων":

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ