ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Βέλεζ στο 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League

Παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν γκολ που κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού σε φιλική αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο | Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021
Παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν γκολ που κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού σε φιλική αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο | Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Η Βέλεζ θα είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στο 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, αφού επικράτησε 2-1 της Κόλρεϊν και στη ρεβάνς.

Τη Βέλεζ θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Οι Βόσνιοι νίκησαν με 2-1 την Κόλρεϊν στη Βόρεια Ιρλανδία και έχοντας επικρατήσει με το ίδιο σκορ στο πρώτο παιχνίδι, πήραν το "εισιτήριο" από τον 1ο προκριματικό γύρο.

Οι Βορειοϊρλανδοί πάλεψαν για ένα ημίχρονο και προηγήθηκαν με τον Μάθιου Σέβλιν στο 33'. Στο 2ο μέρος δεν άντεξαν απέναντι στους σαφώς ανώτερους Βόσνιους, που με τους Μπραντάο και Νεμάνια Άντουσιτς έκαναν την ανατροπή στο σκορ.

Ο πρώτος αγώνας της Βέλεζ με την Ένωση θα διεξαχθεί στο Μόστερ την επόμενη Πέμπτη, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για το Ολυμπιακό Στάδιο με κόσμο την Πέμπτη 29 του μήνα.

Η σύνθεση της Βέλεζ: Μπογκντάνοβιτς, Τσόσιτς, Ίσιτς, Ζέλκοβιτς, Φερέιρα, Χασάνοβιτς (46' Ζβόνιτς), Ράντοβατς, Όβτσινα (46' Άντουσιτς), Βεχάμποβιτς (73' Πρσες), Μπραντάο (79' Ράντοβιτς), Ζάιμοβιτς (73' Γκεοργκίγεβιτς)

TAGS ΑΕΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ