ΑΕΚ

ΑΕΚ Β': Στο "Σεραφείδειο" τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια στη Super League 2

ΑΕΚ Β': Στο "Σεραφείδειο" τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια στη Super League 2
INTIME SPORTS

Μετά το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο, η ΑΕΚ Β' θα χρησιμοποιεί ως έδρα -για το υπόλοιπο της σεζόν- το "Σεραφείδειο" στα Σπάτα, δεδομένου ότι η εγκατάσταση έλαβε την σχετική αδειοδότηση.

Το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο (στη Ριζούπολη) για την 25η αγωνιστική της Super League 2 είναι το τελευταίο εντός έδρας για την ΑΕΚ Β' που θα διεξαχθεί σε ουδέτερο -επί της ουσίας- γήπεδο. Η Ένωση ανακοίνωσε πως οι υπόλοιποι εντός έδρας αγώνες θα γίνουν στο "Σεραφείδειο" αφού η εγκατάσταση έλαβε την σχετική αδειοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

Στη διάρκεια της φετινής σεζόν, η ΑΕΚ Β' υποχρεώθηκε να χρησιμοποιεί ως έδρα διάφορα γήπεδα της Αττικής, πλέον όμως θα έχει το δικό της "σπίτι". Η αρχή θα γίνει με την αναμέτρηση απέναντι στην Καλλιθέα, την Τετάρτη 30 Μαρτίου.

Μάλιστα η άδεια εξασαφαλίζει και την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες. Όμως δεν είναι βέβαιο ότι θα δώσει το "παρών" ο κόσμος με την Καλλιθέα, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κυλήσουν όλα ομαλά, για να μπορέσει να εξασφαλιστεί και η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα.

Τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ Β' που θα γίνουν στο "Σεραφείδειο":

  • ΑΕΚ Β' - Καλλιθέα
  • ΑΕΚ Β' - Ηρόδοτος
  • ΑΕΚ Β' - Ρόδος
  • ΑΕΚ Β' - Κηφισιά
TAGS ΑΕΚ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ