SUPER LEAGUE 2

ΑΕΚ Β' - Παναθηναϊκός Β' 0-1: Διπλό με Τσιριγώτη το τριφύλλι

Ο Τσιριγώτης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Παναθηναϊκός Β' - ΑΕΚ Β' | 16 Φεβρουαρίου 2022
Ο Τσιριγώτης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Παναθηναϊκός Β' - ΑΕΚ Β' | 16 Φεβρουαρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Β' επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ Β' στο ΟΑΚΑ με τον Τσιριγώτη να είναι ο σκόρερ της αναμέτρησης σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους.

Ο Παναθηναϊκός Β' κέρδισε 1-0 την ΑΕΚ Β' στο ΟΑΚΑ το μεσημέρι της Τετάρτης (16/2) με τους πράσινους μετά την επικράτηση τους να παίρνουν έτσι και μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο στη Λεωφόρο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τσιριγώτης που εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα της ΑΕΚ και αυτό το τέρμα ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη ο Παναθηναϊκός κόντρα στην καλύτερη ΑΕΚ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έπαιξαν καλύτερα στο πρώτο μέρος, απείλησαν την εστία του Χριστογεώργου αλλά δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν δις σε ένα λεπτό και συγκεκριμένα στο 15' και το 16' με τους Γιούση και Κοσίδη αλλά καιτ ις δύο φορές μπλόκαρε ο Χριστογέωργος. Στο 28' ο Γκαρσία έκανε ωραία ενέργεια με τη μπάλα να περνάει άουτ. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να απειλήσει στο 38' όταν ο Ραντόνια έκανε τη σέντρα με τον Κοσίδη να μην μπορεί να πάρει την κεφαλιά και να την στείλει στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Οφρυδόπουλου μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 49' ο Κοσίδης έκανε την ενέργεια με τον Ρόμπι να τον κόβει ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Γιούση μπλόκαρε και πάλι ο Χριστογεώργος.

Ο Παναθηναϊκός στη δεύτερη τελική του στο παιχνίδι κατάφερε να σκοράρει. Στο 78' της αναμέτρησης ο Καρβούνης επιχείρησε να κάνει την κάθετη πάσα προς τον Τσιριγώτη με τον Γιαννούτσο να πέφτει για το τάκλιν αλλά δεν μπόρεσε να διώξει τη μπάλα, ο επιθετικός του τριφυλλιού την πήρε, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ νίκησε τον γκολκίπερ της ΑΕΚ για το 0-1.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να ισοφαρίσει μέχρι το τέλος του ματς αλλά στάθηκε άτυχη στο 85' καθώς το βολέ του Γιούση μέσα από την περιοχή τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χριστογεώργου.

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ, Μιτάι, Γιαννούτσος, Κορνέζο, Ραντόνια, Μουστακόπουλος (86' Γκολφίνος), Μπάμπης (32' Ρουκουνάκης), Γερολέμου (46' Ε. Χριστόπουλος), Γιούσης, Κοσίδης, Τζούντα Γκαρσία (76' Κορομηλάς).

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Σερπέζης (69' Καραμπάς), Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Αντωνίου, Κρυπαράκος (69' Κρυπαράκος), Σαρδέλης (86' Κούτσιας), Ρόμπι, Μαραθωνίτης (61' Τσιριγώτης), Μαρτίνης, Ηλιάδης.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ