ΑΕΚ

ΑΕΚ Β': Με Γέβτιτς και Μπακάκη κόντρα στον Παναθηναϊκό Β'

Ο Γέφτιτς στο παιχνίδι με τον Ιωνικό
Ο Γέφτιτς στο παιχνίδι με τον Ιωνικό PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος πήρε μαζί του τον Ντάρκο Γέβτιτς για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Β' στη Λεωφόρο για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 2. Μέσα και ο Μπακάκης, έξω οι διεθνείς.

Η ΑΕΚ Β' ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Β' στη Λεωφόρο για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 2, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να ανακοινώνει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Ντάρκο Γέβτιτς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ώστε να έχει αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια του ενόψει και του ντέρμπι της πρώτης ομάδας με τον Ολυμπιακό.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Μιχάλης Μπακάκης, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, αντίθετα απουσιάζουν οι διεθνείς Μάριο Μιτάι, Ζίγκα Λάτσι, Αγγελος Αγγελόπουλος, Ευθύμης και Αποστόλης Χριστόπουλος και Γιάννης Γερολέμου. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιανίς Αμούρ, λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ Β' για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β': Γκίνης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Σταμούλης, Αρβανίτης, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Ραντόνια, Τζούντα Γκαρσία, Μπάμπης, Μουστακόπουλος, Μπούσης, Ρουκουνάκης, Κορομηλάς, Γέβτιτς, Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης, Γκολφίνος, Ιατρούδης, Κοσίδης.

TAGS ΑΕΚ SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ