SUPER LEAGUE 2

ΑΕΚ Β' - Λεβαδειακός 2-1: Ο Γιούσης υποχρέωσε τους Βοιωτούς στην πρώτη τους ήττα

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ με τον Λεβαδειακό
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ με τον Λεβαδειακό INTIME

Ο Γιούσης ήταν ο πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στη νίκη επί του Λεβαδειακού για τη 13η αγωνιστική με 2-1 καθώς πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και υποχρέωσε τους Βοιωτούς στην πρώτη τους ήττα.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Γιούση η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους Βοιωτούς στο πρωτάθλημα ενώ η Ένωση μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά όμορφο με πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες και δη τον Λεβαδειακό που είχε πολλές και κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα αλλά δεν το κατάφερε. Καθώς κάτω από την εστία της ΑΕΚ ο Χατζηεμμανουήλ έπιασε ότι πήγε προς το τέρματα του και κράτησε το μηδέν.

Ο Λεβαδειακός απείλησε πρώτος στο 7' με τον Μουτίνιο να κάνει τη συρτή σέντρα, τον Κορνέζο να κάνει το τάκλιν στην προσπάθεια του να διώξει και τον γκολκίπερ της ΑΕΚ να απομακρύνει. Στο 10' ο Δούμτσιος έκανε το σουτ με τον πορτιέρο της Ένωσης να μπλοκάρει.

Η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία στο 19' όταν ο Γιούσης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, έκανε το κοντρόλ και το σουτ και έγραψε το 1-0.

Ο σκόρερ της ΑΕΚ θα μπορούσε στο 32' να κάνει το 2-0 αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Στογιάνοβιτς.

Η ισοφάριση για την ομάδα του Λεβαδειακού ήρθε στο 35' όταν ο Βήχος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά με τον Τζημόπουλο να πιάνει την κεφαλιά και να νικάει τον γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ πήρε ξανά προβάδισμα στο 43', εκ νέου με τον Γιούση. Ο Γερολέμου εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Στογιάνοβιτς απέκρουσε τη μπάλα με τον Γιούση να κάνει την κεφαλιά και να την στέλνει στα δίχτυα για το 2-1.

Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος με τον Νίκα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα να βγάζει εξαιρετική κάθετη στον Δούμτσιο που έκανε το σουτ αλλά ο Χατζηεμμανουήλ τον νίκησε και πάλι.

Η καλύτερη στιγμή των Βοιωτών χάθηκε στο 51' όταν ο Γερολέμου έσωσε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Νίκα μετά από κόρνερ από τα αριστερά.

AEK B' (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης (82' Ευθ. Χριστόπουλος), Κορνέζος, Γιαννούτσος (37' λ.τρ. Λάτσι), Μπούσης, Μπάμπης, Μουστακόπουλος (82' Αρβανίτης), Τζ. Γκαρσία (70' λ.τρ. Ραντόνια), Γερολέμου, Γιούσης, Ιατρούδης.

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ, Μεχία, Κονέ (46' Νίκας), Νίλι, Πολέτο (82' Συμελίδης), Μουτίνιο (90' Μπαχανάκ), Βήχος (66' Παναγιώτου), Δούμτσιος, Λιάγκας, Τζημόπουλος.

Η βαθμολογία του Β' Ομίλου:

1. ΑΕΚ Β' 24

2. Λεβαδειακός 24

3. Καλαμάτα 21

4. Καλλιθέα 18

5. Αιγάλεω 17

6. Ρόδος 15

7. Χανιά 14

8. Κηφισιά 13

9. Παναθηναίκός Β' 13

10. ΟΦ Ιεράπετρας 12

11. Εργοτέλης 11

12. Διαγόρας 10

13. Καραϊσκάκης 9

------------------

14. Αστέρας Βλαχιώτη 6

15. Επισκοπή 6

16. Ηρόδοτος 5

17. Ζάκυνθος 1

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ