SUPER LEAGUE 2

ΑΕΚ Β' - Λεβαδειακός 0-1: Ο Τσιριγώτης υπέγραψε το τρίποντο για τους Βοιωτούς που παραμένουν μόνοι πρώτοι

Ο Τσιριγώτης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ
Ο Τσιριγώτης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός έφτασε σε τέταρτη συνεχόμενη νίκη επικρατώντας και της ΑΕΚ Β' με γκολ του Τσιριγώτη από το 9' της αναμέτρησης και έμεινε μόνος πρώτος στο +3 από την ΑΕΛ.

Στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη του έφτασε ο Λεβαδειακός επικρατώντας τη Δευτέρα (29/1) το απόγευμα της ΑΕΚ Β' στα Σπάτα με ένα γκολ του Τσιριγώτη στο 9' του παιχνιδιού στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Α ομίλου στη Super League 2.

Οι Βοιωτοί με το τρίποντο που πήραν έφτασαν στους 39 βαθμούς και στο +3 από την ΑΕΛ ενώ έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο από τους "βυσσινί".

Η αναμέτρηση είχε αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να σημειωθούν περισσότερα τέρματα αλλά η αστοχία των ποδοσφαιριστών και των δύο συλλόγων κράτησε το σκορ αρκετά χαμηλά.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Κάτσικας, Γεμπόα (77′ Σαμπανάτζοβιτς), Χρυσόπουλος, Κανελλόπουλος, Φοφανά, Λαμαράνα, Σκόνδρας (63′ Γκολφίνος), Μαχαίρας, Χριστόπουλος (63′ Τζούντα Γκαρσία), Θεοδωρίδης (63′ Θεοδωρίδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Τσελεπίδης, Μεχία, Μπελμόντε (76′ Ντεντάκης), Νίκας (62′ Συμελίδης), Κούαδρα (89' Λόπες), Γιαννιώτας (76′ Πολέτο), Τσιριγώτης.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του Α' ομίλου

  • Καμπανιακός - Νίκη 0-2
  • ΠΑΟΚ Β' - Μακεδονικός 2-0
  • Κοζάνη - Απόλλων Πόντου 1-0
  • ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
  • ΑΕΚ Β' - Λεβαδειακός 0-1

Η βαθμολογία στον Α' όμιλο

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ