SUPER LEAGUE 2

ΑΕΚ Β' - Καλαμάτα 1-0: Λύτρωση για την Ένωση στο 86' με τον Χριστόπουλο

Ο Χριστόπουλος πανηγυρίζει το γκολ της ΑΕΚ κόντρα στην Καλαμάτα στην πρεμιέρα της Super League 2 | 7 Νοεμβρίου 2021
Ο Χριστόπουλος πανηγυρίζει το γκολ της ΑΕΚ κόντρα στην Καλαμάτα στην πρεμιέρα της Super League 2 | 7 Νοεμβρίου 2021 INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ Β' έκανε ποδαρικό με το δεξί στη νέα Super League 2 καθώς επιβλήθηκε με 1-0- της Καλαμάτας στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων, σε ένα ματς που κρίθηκε υπέρ της Ένωσης χάρη σε γκολ του Χριστόπουλου στο 86ο λεπτό.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις της στη νέα Super League 2 η ΑΕΚ Β', καθώς το απόγευμα της Κυριακής (07/11) πήρε το τρίποντο απέναντι στην Καλαμάτα επικρατώντας με 1-0.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες απέναντι στο σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου, όμως σε ένα σημείο που πολλοί είχαν αρχίσει να συμφιλιώνονται με την ιδέα της ισοπαλίας και του ενός βαθμού για τις δύο ομάδες, ήρθε ο Χριστόπουλος για να βρει δίχτυα και να χαρίσει τη νίκη στους κιτρινόμαυρους στο 86ο λεπτό.

Το ματς

Ιδιαίτερα φτωχό σε συγκινήσεις ήταν το θέαμα στο πρώτο 45λεπτο, με την πρώτη και ουσιαστικά μοναδική αξιόλογη στιγμή σε αυτό το διάστημα να καταγράφεται ουσιαστικά στο 31ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τάτου ο Μπακαγιόκο έκανε την προβολή και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της ΑΕΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καλαμάτα απείλησε εκ νέου στο 50ο λεπτό με την κεφαλιά του Λουκίνα που πέρασε ψηλά άουτ, με την απάντηση των κιτρινόμαυρων να έρχεται στο 65', όταν ο Σαμπανάτζοβιτς πήρε την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπακάκη και η μπάλα πέρασε άουτ.

Από το 75ο λεπτό και μετά η ΑΕΚ άρχιζε να ανεβάζει στροφές και στο 85' άγγιξε το γκολ με το σουτ του Μιτάι που σταμάτησε στη συμβολή των δοκών της εστίας του Ταΐρη, για να έρθει το 1-0 ένα λεπτό αργότερα.

Δράστης ο Χριστόπουλος που κυνήγησε μία μπαλιά του Κοσίδη και αφού πρόλαβε τους Παπατόλιο και Ταΐρη, μπόρεσε προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της μαύρης θύελλας για να χαρίσει το τρίποντο στην Ένωση στην πρεμιέρα της στην Super League 2.

ΑΕΚ Β': Χατζηεμμανουήλ, Κορνέζο, Λάτσι, Γιαννούτσος, Μπακάκης, Σαμπανάτζοβιτς, Μπάμπης (90' Αρβανίτης), Γερολέμου (80' Μουστακόπουλος), Γιούσης (80' Χριστόπουλος), Ιατρούδης (60' Κοσίδης), Μιτάι

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρη, Μαβινγκά, Τσελεπίδης (45+1' Αναστασόπουλος), Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Τσαγκαλίδης, Ματέους, Παυλίδης, Τάτος (78' Νάνι), Κόκκορης (70' Κόκκορης), Λουκίνας

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ