ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τρία προβλήματα και ένα καλό μαντάτο

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τρία προβλήματα από τραυματισμούς και μ’ ένα καλό μαντάτο για τον Χιμένεθ, η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ μετά το ματς με τον Ατρόμητο

Η αλήθεια είναι πως ο Μανόλο Χιμένεθ, με το… καλημέρα στην τρίτη του θητεία στην ΑΕΚ, έχει να διαχειριστεί όχι μόνο συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά και προβλήματα που τραυματισμών που εσχάτως έχουν προκύψει.

Στη σημερινή (8/2) προπόνηση στα Σπάτα, ο Ισπανός τεχνικός είδε και τον Νέναντ Κρίστιτσιτς και τον Τάσο Μπακασέτα, να ακολουθούν μόνο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και να κάνουν δουλειά στο γυμναστήριο.

Για τον Σέρβο χαφ υπάρχουν ελάχιστες ελπίδες για το ματς της Κυριακής (10/2) με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ . Ήταν λίγο καλύτερα σήμερα, δεν πονούσε στο γόνατο, όμως είναι πολύ νωρίς για να ξεπεράσει εντελώς πρόβλημα. Όσο για τον Μπακασέτα, τα πάντα θα κριθούν στην αυριανή (9/2). Έχει ξεπρηστεί κάπως το πόδι του. Και αν στην αυριανή προπόνηση δουλέψει σε φουλ ρυθμούς, τότε μπορεί να τεθεί στην διάθεση του Χιμένεθ. Σίγουρα εκτός «μάχης» από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Σήμερα ο Ουκρανός έκανε μόνο θεραπεία και στην ΑΕΚ περιμένουν να περάσουν 48 ώρες από τον τραυματισμό, προκειμένου να γίνει ο απεικονιστικός έλεγχος και να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για την ζημιά που έχει υποστεί.

Το καλό μαντάτο για τον Χιμένεθ από τη σημερινή προπόνηση, είναι η επιστροφή του Κώστα Γαλανόπουλου στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Για πρώτη φορά μετά από περισσότερο από έναν μήνα. Βεβαίως δεν τίθεται θέμα να παίξει ο νεαρός χαφ στο κυριακάτικο παιχνίδι. Το στοίχημα είναι να προλάβει να είναι εγκαίρως στο 100% της ετοιμότητας του, ώστε να προλάβει να μπει στην αποστολή για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (17/2) στο Καραϊσκάκη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ