ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν τη νίκη στη Ζόρια
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν τη νίκη στη Ζόρια AP IMAGES

Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως άλλα τρία μέλη της ομάδας, που δεν είναι ποδοσφαιριστές, βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων να ανέρχεται πλέον στα 10.

Νέος "συναγερμός" στην ΑΕΚ, καθώς άλλα τρία μέλη της ομάδας, που δεν είναι ποδοσφαιριστές, βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό. Η Ένωση προχώρησε σε νέα τεστ το μεσημέρι του Σαββάτου (07/11) στα Σπάτα, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν μία ημέρα αργότερα και να γίνεται γνωστό πως ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται πλέον στα 10.

Θυμίζουμε πως ο Μιχάλης Μπακάκης ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός στον ιό, ενώ ακολούθησαν, μετά τον αγώνα με τη Ζόρια, οι Μάνταλος, Σβάρνας, Χνιντ και Σάκχοφ και δύο μέλη του τεχνικού τιμ. Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, αναβλήθηκε κι η αναμέτρηση με τον Άρη για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέα τεστ τη Δευτέρα (09/11).

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ AEK ανακοινώνει ότι στον νέο έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, στον οποίο υποβλήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου όλα τα μέλη της αποστολής της ομάδας στην Ουκρανία για τον αγώνα του Europa League με τη Ζόρια, υπήρξαν τρία νέα κρούσματα.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν θετικά στον ιό Covid-19 τρία ακόμα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ δεν υπήρξε νέο κρούσμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τα τρία μέλη της ομάδας μας έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί και θα ακολουθήσει μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα και νέος έλεγχος τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος, όσο και των υπόλοιπων μελών που ακολούθησαν την αποστολή για τον αγώνα με τη Ζόρια.

Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ