ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τραυματίστηκε στο δάκτυλο ο Τσιντώτας

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας
Ο Παναγιώτης Τσιντώτας EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας υπέστη θλαστικό τραύμα στο μικρό δάκτυλο του δεξιού του χεριού, ύστερα από κοντινό σουτ στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, και του τοποθετήθηκαν τρία ράμματα.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης της ΑΕΚ, ο Παναγιώτης Τσιντώτας δέχθηκε ένα κοντινό σουτ στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού και χρειάστηκε να μεταβεί στο Ιατρικό Κέντρο για εξετάσεις.

Εκεί διαπιστώθηκε πως δεν έχει υποστεί κάτι σοβαρό, καθώς ήταν απλά ένα θλαστικό τραύμα και του τοποθετήθηκαν τρία ράμματα. Αυτό σημαίνει πως δεν θα απουσιάσει από την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, στην Ελλάδα επέστρεψε κι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ιράν. Ο 30χρονος επιθετικός θα υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού κι αν είναι αρνητικό, τότε θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας από την Κυριακή (15/11).

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν, επίσης, κι οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης και Νασίμ Χνιντ που ξεπέρασαν τον κορονοϊό, είχαν αρνητικό τεστ και πλέον τίθενται στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ