ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τράβηγμα ο Λιβάι Γκαρσία, αγώνας δρόμου για το ματς με την Αντβέρπ

Ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ δέχεται πρώτες βοήθειες στην αναμέτρηση με την Άντβερπ για τα playoffs του Champions League 2023-2024 στο "Μποσουίλσταντιον", Αμβέρσα | Τρίτη 22 Αυγούστου 2023
Ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ δέχεται πρώτες βοήθειες στην αναμέτρηση με την Άντβερπ για τα playoffs του Champions League 2023-2024 στο "Μποσουίλσταντιον", Αμβέρσα | Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 INTIME SPORTS

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία έδειξε ότι έχει υποστεί τράβηγμα στον τετρακέφαλο και θα δώσει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με την Αντβέρπ.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Αντβέρπ στο Βέλγιο και θα ψάξει την ανατροπή στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ματίας Αλμέιδα να μαθαίνει την Τετάρτη ένα καλό νέο.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία έδειξαν ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, αφού σύμφωνα με τη διάγνωση έχει τράβηγμα στον τετρακέφαλο.

Αυτό σημαίνει ότι ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στη ρεβάνς με την Αντβέρπ την επόμενη Τετάρτη (30/08).

Τα δεδομένα για τη θέση του φορ κόντρα στον Πανσερραϊκό

Την ίδια ώρα ο Λιβάι Γκαρσία θα προφυλαχτεί δεδομένα στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Πανσερραϊκό (26/08, 21.30). Σε αυτή την αναμέτρηση οι επιλογές του Αλμέιδα είναι τρομερά περιορισμένες.

Με δεδομένο ότι ο Γκαρσία δεν θα αγωνιστεί τότε ο μόνος διαθέσιμος καθαρός επιθετικός είναι ο Φαν Βερτ, αφού Πόνσε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας που κουβαλά από την Έλτσε.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ