ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το τέταρτο νταμπλ του Βίντα, το δεύτερο σερί του Αθανασιάδη

ΑΕΚ: Το τέταρτο νταμπλ του Βίντα, το δεύτερο σερί του Αθανασιάδη
Ο Ντομαγκόι Βίντα με τον Γιώργο Αθανασιάδη INTIME

Ο Ντομαγκόι Βίντα κατέκτησε το νταμπλ στην ποδοσφαιρική του καριέρα, όλα τους μάλιστα σε διαφορετική χώρα, ενώ για τον Γιώργο Αθανασιάδη αυτό είναι το δεύτερο σερί νταμπλ.

Η ΑΕΚ κατέκτησε το τρίτο νταμπλ στην ιστορία της, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν σε ντελίριο ενθουσιασμού, όπως και το αφεντικό της, Δημήτρης Μελισσανίδης, που τους "αποκάλεσε" τρομοκράτες, προκαλώντας έναν χαμό στα αποδυτήρια.

Το νταμπλ ήταν ιδιαίτερο για όλους τους παίκτες και για όλους ένα σημαντικό κατόρθωμα. Για τον Ντομαγκόι Βίντα αυτό ήταν το τέταρτο νταμπλ στην καριέρα του. Μάλιστα το πανηγύρισε σε τέσσερις διαφορετικές χώρες. Με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ πανηγύρισε το νταμπλ τη σεζόν 2011/12, ακολούθησε το νταμπλ με τη Ντιναμό Κιέβου το 2015 και εκείνο με την Μπεσίκτας πριν από δύο χρόνια.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης πανηγύρισε την κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού νταμπλ της καριέρας του. Την περσινή σεζόν ο Έλληνας κίπερ έπαιξε δανεικός στη Σέριφ, στην οποία εκτός από το νταμπλ έπαιξε και στο Champions League και νίκησε την Ρεάλ στο Μπερναμπέου. Φέτος επέστρεψε στην Ένωση πήρε φανέλα βασικού και πρέπει να αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ