ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το πλάνο νίκης του Αλμέιδα στο Περιστέρι για να στεριώσει η Ένωση στην κορυφή

Οι Σέρχιο Αραούχο και Νόρντιν Άμραμπατ
Οι Σέρχιο Αραούχο και Νόρντιν Άμραμπατ INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει το σερί νικών στη Stoiximan Super League στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (05/02, 17:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24) και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το πλάνο του Ματίας Αλμέιδα για την ενδεκάδα στο παιχνίδι.

Η ΑΕΚ μετά και τη νίκη με τον Άρη έκλεισε εξαιρετικά τον πρώτο απαιτητικό της μήνα επί Αλμέιδα και την ίδια στιγμή κατάφερε να ανεβεί στην κορυφή της Stoiximan Super League, εκμεταλλευόμενη τα αρνητικά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού.

Πλέον η Ένωση καλείται να διατηρηθεί εκεί, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά και τις καλές εμφανίσεις που έχει έως τώρα. Απέναντί της θα βρει τον Ατρόμητο στην έδρα του (05/02, 17:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24), όπου αποδείχθηκε "σκληρό καρύδι", παίρνοντας ισοπαλίες από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενώ θέλει βαθμούς για να παραμείνει σε τροχιά playoffs.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει φροντίσει να κρατήσει χαμηλά την μπάλα, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, καθώς υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα. Από τους παίκτες του θέλει να βρει την ίδια αγωνιστική εικόνα, με την πίεση με υψηλή ένταση και την κυριαρχία επί του αντιπάλου, ενώ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αρχίζουν να σκέφτονται από τώρα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Στα καθαρά αγωνιστικά σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη στην OPAP Arena, δεν υπάρχουν αλλαγές ως προς τους παίκτες που υπολογίζει ο Ματίας Αλμέιδα κόντρα στους Περιστεριώτες.

Ο Πάολο Φερνάντες εξακολουθεί να είναι εκτός λόγω της θλάσης που υπέστη και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Εκτός παραμένει λόγω τραυματισμού και ο Μοχαμάντι, όμως δεν απέχει πολύ από την επάνοδό του στη δράση.

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για το παιχνίδι στο Περιστέρι

Ο Ματίας Αλμέιδα θα διατηρήσει την ίδια διάταξη για ένα ακόμα παιχνίδι. Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Την τετράδα της άμυνας θα συντελέσουν ο Λάζαρος Ρότα στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χατζισαφί στα αριστερά και οι Βίντα και Μουκουντί θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα σε παιχνίδι πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, κάτι που δοκιμάστηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αυτό σημαίνει ότι ο Πινέδα θα επιστρέψει στον άξονα και ένας εκ των Σιμάνσκι - Γιόνσον στο "6".

Ο Άμραμπατ θα παραμείνει στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ το δίδυμο της κορυφής στους καθιερωμένους ρόλους τους θα αγωνιστούν ο Αραούχο με τον Λιβάι Γκαρσία. Φυσικά υπάρχει και το σενάριο να διατηρηθεί η ίδια ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με τον Άρη, με Σιμάνσκι - Γιόνσον στον άξονα και Πινέδα στα αριστερά, κάτι που σημαίνει ότι ο Γκατσίνοβιτς θα μείνει για ένα ακόμα ματς στον πάγκο.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ