ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το πάρτι - έκπληξη για τον Ανσαριφάρντ στο Ιράν τού προκάλεσε τραυματισμό στο μάτι

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Το πάρτι έκπληξη που έγινε προς τιμήν του Καρίμ Ανσαριφάρντ από συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα του Ιράν, έληξε με τον πλέον άδοξο τρόπο, με τον φορ της ΑΕΚ να τραυματίζεται ελαφριά στο μάτι από αντικείμενο που πετάχτηκε.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ συμμετέχει αυτή την περίοδο σε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την εθνική Ιράν με φόντο τα τελικά του Μουντιάλ 2022 (αντιμετωπίζει τον Λίβανο το απόγευμα της Τρίτης), ωστόσο ένα γεγονός ήρθε να διακόψει την απρόσκοπτη προετοιμασία του.

Αυτό έλαβε χώρα στο πλαίσιο έκπληξης που θέλησαν να του κανουν οι συμπαίκτες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ενόψει των γενεθλίων του στις 3 Απριλίου, με το σχέδιό τους για διασκέδαση να πηγαίνει περίπατο.

Και αυτό γιατί μετά από το σβήσιμο της τούρτας από την πλευρά του φορ της ΑΕΚ και τις καθιερωμένες ευχές, πήρε τη σκυτάλη ένας... πανικός, με αρκετούς παίκτες να πετούν διάφορα αντικείμενα που βρίσκονταν στην τούρτα πάνω στη χαρά τους και ένα εξ αυτών να βρίσκει στο μάτι το τιμώμενο πρόσωπο σύμφωνα με αναφορές των τοπικών ΜΜΕ.

Το αποτέλεσμα ήταν να χρειαστεί ιατρική βοήθεια για να του δέσουν το μάτι, με το ευχάριστο στην όλη υπόθεση να είναι πως ο τραυματισμός του Ανσαριφάρντ δεν ήταν σοβαρός και έτσι υπολογίζεται κανονικά για το επικείμενο κυριακάτικο νέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten.

TAGS ΑΕΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ