THE SPORTS ECONOMIST

ΑΕΚ: Το όχι στη Μονπελιέ για Λιβάι, τόσα έδωσαν οι Γάλλοι

SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αντιπροσωπεία της Μονπελιέ ταξίδεψε στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα για να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον Λιβάι Γκαρσία, με τα 10 εκατομμύρια που ήταν διατεθειμένη να βάλει στο τραπέζι να αφήνουν τελείως αδιάφορη την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα οι επιτελείς του γαλλικού club να αποχωρήσουν (και να αποσυρθούν πλέον) άπραγοι.

Πολλά τα όσα έχουν καταγραφεί ως τώρα για τον αντίκτυπο που έχουν οι εμφανίσεις του Λιβάι Γκαρσία στο φετινό πρωτάθλημα στη διεθνή αγορά.

Περισσότερα αναμένονται, με τον χορό των ενδιαφερόμενων (μέσω απεσταλμένων και scouts) σε σχεδόν κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ να προοιωνίζει και ανάλογη συνέχεια, με κρούσεις και προτάσεις.

Ξεκάθαρη η στάση της Ένωσης τόσο ως προς την τιμολόγηση του αρχισκόρερ της, τις απαιτήσεις της όσο και ως προς την πρόθεση της να επεκτείνει το συμβόλαιο του Γκαρσία, αναπροσαρμόζοντάς το οικονομικά ώστε να αποτυπώνει πλέον και σε… νούμερα την σπουδαιότητα και την χρησιμότητα του 26χρονου επιθετικού.

Κάτι που πληροφορήθηκαν στα μέσα της περασμένης εβδομάδας οι εκπρόσωποι της Μονπελιέ, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 ταξίδεψαν στην Αθήνα ώστε να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους για τον Γκαρσία και από εκεί και πέρα να διερευνήσουν με κάθε επισημότητα τις προθέσεις της Ένωσης για μια ενδεχόμενη παραχώρησή του.

Ενημέρωσαν σχετικά αρμοδίως, έχοντας τη διάθεση να βάλουν στο τραπέζι ως και (μάξιμουμ) 10 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που όμως δεν ήταν ικανό ούτε έστω να… συγκινήσει τους επιτελείς της ΑΕΚ (σ.σ. υπενθυμίζεται πως η προηγούμενη ομάδα του Γκαρσία, η Μπεϊτάρ διατηρεί το 40% των δικαιωμάτων του Γκαρσία για ποσό άνω των 2,2 εκατ. ευρώ που δαπάνησε η ΑΕΚ για την αγορά του), οι οποίοι με τη σειρά τους ξεκαθάρισαν στους αντιπροσώπους της γαλλικής ομάδας τις πολλαπλάσιες απαιτήσεις τους, απαιτήσεις που είναι αδύνατον να ικανοποιήσει η Μονπελιέ, όπως άλλωστε παραδέχτηκαν και οι άνθρωποί της.

Και κάπως έτσι, ήρθαν, χτύπησαν την πόρτα, συναντήθηκαν, ενημέρωσαν για το ενδιαφέρον τους, συγκεκριμενοποιώντας το μάξιμουμ των οικονομικών δυνατοτήτων τους, αλλά ακούγοντας την τιμολόγηση της ΑΕΚ, αποχώρησαν.

Μέχρι τους επόμενους.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ