ΑΕΚ: Το μεταγραφικό πλάνο, η δύσκολη απόφαση για Περέιρα και ο αστερίσκος για Ζοάο Μάριο

Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέλυσε στο BIG 4 by Betsson το καλοκαιρινό μεταγραφικό πλάνο της ΑΕΚ, τη δύσκολη απόφαση της μη παραμονής του Ρομπέρτο Περέιρα, τον μοναδικό αστερίσκο για να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα” και τη νέα χρονιά ο Ζοάο Μάριο, αλλά και τι ισχύει με την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα.
Σε ένα από τα πιο ήρεμα καλοκαίρια των τελευταίων ετών, τόσο σε αγωνιστικό αλλά και σε μεταγραφικό επίπεδο, έχει μπει η ΑΕΚ, όπως ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στο BIG 4 by Betsson.
Ο ρεπόρτερ της Ένωσης στο SPORT24, στάθηκε στο γεγονός ότι η πρωταθλήτρια Ελλάδας “θα πάει σε λίγες και επιλεκτικές κινήσεις, με 3-4 παίκτες πρώτης γραμμής, εν δυνάμει βασικούς”.
Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η μία εξ αυτών των κινήσεων να γίνει μέχρι τις 15 Ιουνίου, ενώ ο Δικέφαλος έχει αποφασίσει να κυνηγήσει παίκτες που είναι ψηλά τόσο οικονομικά όσο και σε αξία.
Ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ θέλει αυτή τη στιγμή παίκτη που ίσως μπει κατευθείαν βασικός, σε μία μόνο θέση, αυτή του αριστερού εξτρέμ, συνδέοντάς την υπόθεση με την αποχώρηση του Ρομπέρτο Περέιρα.
Ανέλυσε το πώς έγινε η ανατροπή και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Αργεντινός θα παραμείνει στην ΑΕΚ, εν τέλει με απόφαση Χαβιέ Ριμπάλτα και Μάρκο Νίκολιτς πάρθηκε η δύσκολη απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.
Μία απόφαση που όπως τονίστηκε, ήταν “για ποδοσφαιρικούς λόγους και όχι για συναισθηματικούς, όπως ήταν και οι παραμονές των Μάνταλου, Βίντα και Γκατσίνοβιτς”.
Επίσης, είπε τι ισχύει στο κομμάτι του “κιτρινόμαυρου” μέλλοντος του Ζοάο Μάριο, το οποίο θα εξαρτηθεί από έναν αστερίσκο που έχει να κάνει με την Μπεσίκτας, γιατί τα οικονομικά δεδομένα είναι συγκεκριμένα στο μυαλό των ανθρώπων της Ένωσης.
Τέλος, μίλησε για το εάν ο Δικέφαλος στοχεύσει Έλληνες παίκτες, όπως είναι οι Μπάμπης Λυκογιάννης και Μανώλης Σάλιακας, που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από Μπολόνια και Ζανκτ Πάουλι αντιστοίχως.