THE SHOW MUST GO ON LIVE

ΑΕΚ: Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στα αποδυτήρια ο νέος προπονητής

ΑΕΚ: Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στα αποδυτήρια ο νέος προπονητής
INTIME

Στην ΑΕΚ έχουν θέσει αρκετά ψηλά τον πήχη για τον επόμενο προπονητή του συλλόγου και στο πλαίσιο αυτό θέλουν να δώσουν στο νέο τεχνικό το μεγαλύτερο συμβόλαιο στα αποδυτήρια της επόμενης σεζόν. Δείτε και ακούστε όλα όσα είπε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου στο Show Must Go On της Τρίτης με τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Η ΑΕΚ ψάχνει τον επόμενο προπονητή της. Τον τεχνικό που θα οδηγήσει την Ένωση στο νέο της γήπεδο στην Αγιά Σοφιά και έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη όπως δείχνει και η προσπάθεια να κάνει δικό της τον Φερνάντο Σάντος.

Για να το κάνει αυτό, όπως εξήγησε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου στην εκπομπή Show Must Go On του Παντελή Διαμαντόπουλου, στόχος της είναι να δώσει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στα αποδυτήρια στο νέο προπονητή του συλλόγου.

Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: "Η ΑΕΚ ψάχνει έναν προπονητή που θα παίρνει τα περισσότερα από όλους, κάτι που δεν έχει γίνει ξανά, πάντα υπήρχε κάποιος παίκτης που έπαιρνε περισσότερα στην ομάδα. Ψάχνει έναν προπονητή που θα του δώσει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα".

Ουσιαστικά θέλει ο προπονητής να είναι πάνω απ' όλους τους παίκτες και να είναι αυτός ο σταρ της ομάδας και το πρόσωπο στο οποίο θα βλέπουν όλοι το νούμερο ένα της ομάδας.

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ