ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Το φύλλο αγώνα έκλεισε αναφέροντας ότι η συνάντηση δεν διεξήχθη λόγω αντικανονικότητας του αγωνιστικού χώρου"

Στιγμιότυπο από τις εργασίες στην εστία του γηπέδου στο Περιστέρι
Στιγμιότυπο από τις εργασίες στην εστία του γηπέδου στο Περιστέρι INTIME

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ότι το φύλλο αγώνα γράφει ότι το ματς με τον Ατρόμητο δεν έγινε λόγω αντικανονικότητας του αγωνιστικού χώρου.

Σύμφωνα με το κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, το φύλλο αγώνα αναφέρει ότι ο αγώνας με τον Ατρόμητο δεν διεξήχθη λόγω αντικανονικότητας του αγωνιστικού χώρου. Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρουν σε αυτό το ματς στην επίσημη ιστοσελίδα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ: "Ο αγώνας ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ δεν άρχισε ποτέ, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, από την ομάδα μας διαπιστώθηκε πως η υψομετρική απόσταση των οριζόντιων δοκαριών των δύο εστιών από το έδαφος ήταν αντικανονική, κάτι που επισημάνθηκε μέσω ένστασης στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο έλεγχος από τον Ευάγγελο Μανούχο επιβεβαίωσε το πρόβλημα στις δύο εστίες, το οποίο δεν αποκαταστάθηκε στον προβλεπόμενο από τον κανονισμό χρόνο των 30 λεπτών, όπως πιστοποιήθηκε από νέο έλεγχο, με αποτέλεσμα το διαιτητικό τιμ να αποσυρθεί στα αποδυτήρια και να κλείσει το φύλλο αγώνα, αναφέροντας ότι η συνάντηση δεν διεξήχθη λόγω αντικανονικότητας του αγωνιστικού χώρου".

Το κείμενο για τον αγώνα από το site της ΑΕΚ
Το κείμενο για τον αγώνα από το site της ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ