ΑΕΚ

ΑΕΚ: Την Τρίτη οι ανακοινώσεις για Γκατσίνοβιτς

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μετράει ήδη αντίστροφα για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, με τον Σέρβο να ολοκληρώνει εντός της ημέρας όλα τα διαδικαστικά ζητήματα και την ΑΕΚ να αναμένεται να ανακοινώσει την Τρίτη (28/6) τη μεταγραφή του από την Χόφενχαϊμ.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είναι το πρόσωπο που μονοπωλεί -δικαίως- την μεταγραφική επικαιρότητα της ΑΕΚ εδώ και πάνω από ένα 24ωρο και όλα δείχνουν πως οι επίσημες ανακοινώσεις για την απόκτησή του από την Χόφενχαϊμ δεν θα αργήσουν.

Το βράδυ της Κυριακής ο 27χρονος Σέρβος μέσος έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης και σήμερα (27/6) το πρόγραμμά του θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, μιας που θα χρειαστεί να υποβληθεί σε όλες τις αναγκαίες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ακολούθως θα γίνει η απαραίτητη φωτογράφισή του για λογαριασμό της νέας του ομάδας και το video της παρουσίασής του, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Δικέφαλο την Τρίτη (28/6).

Σημειώνεται πως ΑΕΚ και Χόφενχαϊμ έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό για την αγορά του με κανονική μεταγραφή (η σερβική ιστοσελίδα "Mozzart" ανέφερε πως η ΑΕΚ θα καταβάλλει 1.000.000 ευρώ για την αγορά του 70% των δικαιωμάτων του, με την Χόφενχαϊμ από την πλευρά της να διατηρεί το 30% ως ποσοστό μεταπώλησης), και πως το μόνο που απομένει σε αυτό το κομμάτι είναι η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των δύο ομάδων για την επισφράγιση της συμφωνίας.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ