ΑΕΚ

ΑΕΚ: Την Πέμπτη στην Αθήνα ο Μαρίν, μπαίνει στην ευρωπαϊκή λίστα και υπολογίζεται για τη ρεβάνς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά

Ο Ραζβάν Μάριν πανηγυρίζει το γκολ του με την εθνική Ρουμανία στο Euro 2024 @2024 AP Images/Antonio Calanni

Ο Ραζβάν Μαρίν είναι και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ από το βράδυ της Τετάρτης (23/07). Ο διεθνής Ρουμάνος αναμένεται την Πέμπτη (24/07) στην Αθήνα, μπαίνει στην ευρωπαϊκή λίστα και υπολογίζεται κανονικά από τον Μάρκο Νίκολιτς.

Οριστικά τη μία από τις δύο αλλαγές που δικαιούται στην ευρωπαϊκή της λίστα θα κάνει η ΑΕΚ.

Αυτή θα είναι η είσοδος του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας, Ραζβάν Μαρίν.

Ο εκ των αρχηγών της εθνικής Ρουμανίας θα πάρει θέση στη 17άδα των ξένων που επιτρέπεται να έχει στη διάθεσή του ο Μάρκο Νίκολιτς, με τον Μόουζες Οντουμπάτζο να μένει εκτός.

Ο 29χρονος χαφ αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη (24/07), προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το πρώτο παιχνίδι της Ένωσης κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά (24/07, 21:00) στην OPAP Arena και στη συνέχεια να πιάσει δουλειά εν όψει της ρεβάνς στην Ουγγαρία την επόμενη εβδομάδα (31/07).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ