ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θλάση οι Τζαβέλλας και Γαλανόπουλος

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Γιώργος Τζαβέλλας και Κώστας Γαλανόπουλος έχουν υποστεί θλάση σε αριστερή γαστροκνημία και δεξιούς οπίσθιους μηριαίους αντίστοιχα και τέθηκαν νοκ άουτ για το πρώτο κομμάτι της επιστροφής στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ. Αναμονή για Μοχαμάντι.

Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε από την Ολλανδία, όπου έκανε μίνι-προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Ωστόσο, τα νέα δεν είναι καλά σε ό,τι αφορά στους τραυματίες, καθώς, όπως έγινε γνωστό, οι Γιώργος Τζαβέλλας και Κώστας Γαλανόπουλος έχουν υποστεί θλάση.

Ο πρώτος στην αριστερή γαστροκνημία και ο δεύτερος στους οπίσθιους μηριαίους δεξιά. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό το διάστημα απουσίας του, αλλά δύσκολα θα δώσουν το παρών σε αγώνα μέσα στο 2022. Από εκεί και πέρα, οι "κιτρινόμαυροι" αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να μάθουν το διάστημα απουσίας του Μίλαντ Μοχαμάντι.

Ο Ιρανός μπακ χτύπησε στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ στο Μουντιάλ 2022 και είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει και αυτός για σημαντικό διάστημα.

Το πλάνο επιστροφής των διεθνών του Μουντιάλ

Στις προπονήσεις της Ένωσης θα ενσωματωθούν στις 7 Δεκεμβρίου ο Εχσάν Χατζισαφί και μια ημέρα μετά ο Ορμπελίν Πινέδα.

Από εκεί και πέρα, ο Σιμάνσκι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Πολωνία την Κυριακή (04/12) και θα μείνει και αυτός εκτός για μερικές ημέρες να ξεκουραστεί πριν ενσωματωθεί στην ΑΕΚ, ενώ ο Βίντα θα συνεχίσει να βρίσκεται στο Κατάρ, μιας και η Κροατία προκρίθηκε στα πέναλτι στους "8".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ