ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Θέατρο του ποδοσφαίρου" χαρακτήρισαν την OPAP Arena οι άνθρωποι του Άγιαξ

ΑΕΚ: "Θέατρο του ποδοσφαίρου" χαρακτήρισαν την OPAP Arena οι άνθρωποι του Άγιαξ
Το επίσημο δείπνο που παρέθεσε η ΑΕΚ στους ανθρώπους του Άγιαξ

Έκπληκτοι με την OPAP Arena και τις δυνατότητες που παρέχει έμειναν οι άνθρωποι του Άγιαξ, στη διάρκεια του γεύματος που τους παρέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Επίσημο γεύμα, όπως συνηθίζεται πριν από κάθε ευρωπαϊκό αγώνα, παρέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στη διοίκηση του Άγιαξ, στο VVIP Lounge της OPAR Arena και συγκεκριμένα στο εστιατόριο "Βυζαντινό", με τους ανθρώπους του Αίαντα να μένουν ενθουσιασμένοι από την ομορφιά και τη σχεδίαση του γηπέδου, χαρακρακτηρίζοντάς το "Θέατρο του ποδοσφαίρου".

Την ΑΕΚ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Ευάγγελος Ασλανίδης, ο α’ αντιπρόεδρος και CEO Γιώργος Κοσμάς, ο β’ αντιπρόεδρος Αλέξης Αλεξίου, η γενική διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο αθλητικός διευθυντής Μπρούνο Άλβες, το μέλος του ΔΣ Αντώνης Παυλάκης και η υπ. δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το επίσημο γεύμα:

"Επίσημο γεύμα παρέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στη διοίκηση του Άγιαξ, στο VVIP Lounge της OPAP Arena. Την ομάδα μας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Ευάγγελος Ασλανίδης, ο α’ αντιπρόεδρος και CEO Γιώργος Κοσμάς, ο β’ αντιπρόεδρος Αλέξης Αλεξίου, η γενική διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο αθλητικός διευθυντής Μπρούνο Άλβες, το μέλος του ΔΣ Αντώνης Παυλάκης και η υπ. δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα. Οι άνθρωποι του Άγιαξ δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το γήπεδο της ΑΕΚ, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισαν «Θέατρο του ποδοσφαίρου".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ