ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τέλος ο Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη διάρκεια του αγώνα Παναιτωλικός - ΑΕΚ | 3 Οκτωβρίου 2021
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη διάρκεια του αγώνα Παναιτωλικός - ΑΕΚ | 3 Οκτωβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Με ανακοίνωση το βράδυ της Παρασκευής, έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας.

Η ΑΕΚ γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς με ανακοίνωσή της το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Σέρβος τεχνικός θα βρεθεί το πρωί του Σαββάτου στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Σπάτων για να αποχαιρετίσει ποδοσφαιριστές και συνεργάτες, ύστερα από την ολιγόμηνη παρουσία του στον πάγκο του συλλόγου.

"Συζήτησα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία να μην συνεχίσουμε μαζί. Πρόκειται για μια απόφαση, που κρίναμε ότι εξυπηρετεί αμοιβαία και τις δύο πλευρές. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία, τον κόσμο για τη στήριξη στο πρόσωπό μου και εύχομαι στην ΑΕΚ κάθε επιτυχία στο μέλλον", δήλωσε ο 51χρονος τεχνικός στην ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας.

Η Νταμάκ από τη Σαουδική Αραβία φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Σέρβο προπονητή, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της. Ο Μιλόγεβιτς είναι γνωστός στη χώρα της Μέσης Ανατολής, αφού είχε θητεία στην Αλ Αχλί, η οποία ήταν η προηγούμενη ομάδα του πριν αναλάβει την ΑΕΚ. Η Νταμάκ εμφανίζεται διατεθειμένη να δώσει υψηλό συμβόλαιο στον Μιλόγεβιτς και δεν θα είναι φειδωλή στη μεταγραφική ενίσχυση.

Ο Μιλόγεβιτς αφήνει στην Ένωση στην 4η θέση του πίνακα της βαθμολογίας της Super League Interwetten με 10 βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές. Σε αυτό το διάστημα πανηγύρισε τρεις νίκες κόντρα σε Ιωνικό (εντός), Λαμία (εντός) και Παναιτωλικό (εκτός), μία ισοπαλία με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ενώ ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας. Στο Europa Conference League η ΑΕΚ αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Βέλεζ στο 2ο προκριματικόγύρο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοινώνουν την από κοινού συμφωνία τους για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σερβοέλληνα προπονητή για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ