ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τέλος η σεζόν για Αραούχο

Ο Σέρχιο Αραούχο
Ο Σέρχιο Αραούχο PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Σέρχιο Αραούχο υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει κάποιο από τα εναπομείναντα παιχνίδι της ΑΕΚ για τα playoffs μέχρι τις 17 Μαΐου.

Δυστυχώς οι φόβοι για τον Σέρχιο Αραούχο επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός υπέστη βαριά θλάση και μοιάζει απίθανο να προλάβει κάποιο από τα εναπομείναντα παιχνίδια της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Αραούχο αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση της Τετάρτης και σήμερα (28/4) στις εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι θα μείνει εκτός για τις υπόλοιπες 19 μέρες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Βέβαια τα πάντα θα εξαρτηθούν και από το πώς θα κυλήσει η αποθεραπεία του, αλλά δεν υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες για κάτι τέτοιο.

Πλέον, η Ένωση για την κρίσιμη μάχη των playoffs μένει με μοναδικό κυνηγό τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος πρόσφατα γύρισε από τον τραυματισμό που είχε στο μάτι του, παίζοντας για λίγα λεπτά με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα, ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.30.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ