ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τα τρόπαια του νταμπλ θα παρουσιαστούν σε επιλεγμένα μέρη για χάρη των οπαδών

ΑΕΚ: Τα τρόπαια του νταμπλ θα παρουσιαστούν σε επιλεγμένα μέρη για χάρη των οπαδών
AEK FC

Μετά από την κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΑΕΚ αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στους φίλους της να δουν από κοντά τα τρόπαια του φετινού ιστορικού νταμπλ της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο Πανθεσσαλικό αφού όχι μόνο μπόρεσε να κατακτήσει το πρώτο της Κύπελλο μετά από το 2016 αλλά και να γιορτάσει το νταμπλ που ήταν το τρίτο συνολικά στην κιτρινόμαυρη ιστορία και πρώτο μετά από εκείνο του 1978.

Ο κόσμος της ομάδας γιόρτασε με την ψυχή του για αυτό το σημαντικότατο επίτευγμα της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ από την πλευρά της να επιθυμεί να κάνει ένα δώρο στους φίλους της, παρουσιάζοντας το προσεχές διάστημα τα τρόπαια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου σε επιλεγμένα μέρης σε διάφορες πόλεις της χώρας.

"Μετά από πολλά αιτήματα από μεμονωμένους φιλάθλους μας, αλλά και συλλογικούς φορείς από πολλά μέρη της Ελλάδας, η ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία στον κόσμο μας να δει από κοντά τα τρόπαια του φετινού ιστορικού νταμπλ της ομάδας του Ματία Αλμέιδα.

Μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες τα τρόπαια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου θα παρουσιάζονται σε επιλεγμένα μέρη σε διάφορες πόλεις της χώρας. Με έμφαση σε αυτές που χαρακτηρίζονται από την ταύτιση τους με το προσφυγικό στοιχείο και κυρίως σε αυτές που συνδέονται και με τις τοποθεσίες από τις Αξέχαστες Πατρίδες, που αναφέρονται και στις θύρες της OPAP Arena – Αγιά Σοφιάς.

Όλες οι λεπτομέρειες και η σχετική ενημέρωση θα δίνονται από τους λογαριασμούς της ΠΑΕ ΑΕΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης",
αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή (26/05) η Ένωση.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ