ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για Πινέδα

Ο Ορμπελίν Πινέδα
Ο Ορμπελίν Πινέδα © 2021 MICHAEL AINSWORTH/AP IMAGES

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στην ΑΕΚ και τον Αλμέιδα, ωστόσο η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη λόγω των οικονομικών αξιώσεων της Θέλτα. Σύμμαχος της Ένωσης ο Μεξικανός μέσος που βλέπει με καλό μάτι την προοπτική.

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι μια περίπτωση που αρέσει εδώ και καιρό στην ΑΕΚ και φυσικά στον Ματίας Αλμέιδα, ωστόσο δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση.

Η Θέλτα έχει βγάλει στο "σφυρί" τον 26χρονο Μεξικανό μέσο, ωστόσο αξιώνει ένα ποσό κοντά στα πέντε έως έξι εκατομμύρια ευρώ. Αυτή η τιμή είναι αρκετά μεγάλη για τα οικονομικά δεδομένα της Ένωσης, αλλά οι "κιτρινόμαυροι" θεωρούν πως θα τους δοθεί η πιθανότητα να μπουν στο... κόλπο της απόκτησής του.

Συγκεκριμένα, η μόνη πιθανότητα να έρθει στην ΑΕΚ ο Πινέδα είναι μέσω της φόρμουλας του δανεισμού, η οποία δεν αποκλείεται να είναι εφικτή άμεσα. Σε αυτή την υπόθεση σύμμαχος της ΑΕΚ είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που έχει καλές σχέσεις με τον Αλμέιδα και δεν βλέπει με κακό μάτι την προοπτική να έρθει στην ομάδα.

Ο Πινέδα είναι προτεραιότητα για την ΑΕΚ, από τη στιγμή που σε εύλογο χρονικό διάστημα θα εμφανιστεί η προοπτική που την βολεύει, ωστόσο ο Αλμέιδα έχει ήδη έτοιμες τις εναλλακτικές με παίκτες στον ρόλο που προβλέπει για τον Μεξικανό. Προτεραιότητα αποτελεί πάντα ο Πινέδα, ωστόσο οι άνθρωποι της Ένωσης θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ