ΑΕΚ

ΑΕΚ-Σβατς 3-0

ΑΕΚ-Σβατς 3-0
INTIME SPORTS

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Βαγγέλης Αρναούτογλου Μετά το άκρως επιτυχημένο ντεμπούτο της με αντίπαλο την Ουνιρέα (2-0), η ΆΕΚ νίκησε με 3-0 τη Σβατς και στο δεύτερο φιλικό της επί αυστριακού εδάφους, με όλα τα τέρματα για την Ένωση να σημειώνονται στο πρώτο μέρος.

Ουσιαστικά, η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς έφτασε σε αυτό το άνετο σκορ χάρη σε ένα "εκρηκτικό" εξάλεπτο από το 34' μέχρι το 39', διάστημα στο οποίο πανηγύρισε όλα τα τέρματά της.

Στο 34' ο Μπλάνκο άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ με το εξωτερικό μέρος του ποδιού, στο 38' ο Γκέντσογλου έκανε το 2-0 καθώς το σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής βρήκε σε πόδι αμυντικού και ξεγέλασε τον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 39' με σουτ του Λυμπερόπουλου από το ύψος του πέναλτι.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς άλλαξε τα 9/11 από το αρχικό σχήμα θέλοντας να δοκιμάσει νέα πρόσωπα, με τον ρυθμό της αναμέτρησης να πέφτει αισθητά αλλά τους "κιτρινόμαυρους" να διατηρούν άνετα το υπέρ τους προβάδισμα έχοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα να το διευρύνουν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ