ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Στυγνό και αθέμιτο παιχνίδι επηρεασμού των διαιτητών από τον Ολυμπιακό"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΡΙΕΚΑ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / RIJEKA - AEK / ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΡΙΕΚΑ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / RIJEKA - AEK / ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το αίτημα του Ολυμπιακού για αλλαγή των διαιτητών του ντέρμπι, κάνοντας λόγο για "στυγνό και αθέμιτο παιχνίδι επηρεασμού των διαιτητών".

Δεν άφησε η ΑΕΚ να περάσει αναπάντητη, η κίνηση του Ολυμπιακού να ζητήσει αντικατάσταση του διαιτητή που έχει οριστεί για το ντέρμπι της Κυριακής (4/2).

Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε, χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα, κάνει λόγο για αλλοίωση των συνθηκών ισονομίας του παιχνιδιού της Κυριακής και για πρωτοφανή τακτική επηρεασμού του διαιτητή και κυρίως ζητά από τις αρμόδιες αρχές του πρωταθλήματος, να πάρουν θέση.

Η ανακοίνωση:

Για μία ακόμα φορά γινόμαστε μάρτυρες της ξεκάθαρης τακτικής του Ολυμπιακού, που χωρίς να έχει το παραμικρό έρεισμα και πάτημα στη λογική, στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα και στη νομιμότητα επιδίδεται σε στυγνό και αθέμιτο παιχνίδι επηρεασμού των διαιτητών του μεταξύ μας ντέρμπι της Κυριακής. Τακτική που ακολούθησε και πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι Κυπέλλου αποκομίζοντας δεδομένα οφέλη από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από το ξεκίνημα της εφετινής σεζόν απέφυγε συνειδητά να μπει σε αυτό το ανόητο επικοινωνιακό παιχνίδι σεβόμενη απόλυτα τους κανονισμούς και τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς, αλλά δεν μπορεί να μείνει θεατής στην οδυνηρή πραγματικότητα, την οποία διαμορφώνει πλέον ο Ολυμπιακός αλλοιώνοντας τους όρους και τις συνθήκες ισονομίας του καθοριστικού ντέρμπι της Κυριακής και δημιουργώντας ταυτόχρονα σοβαρούς κινδύνους για την ομαλή διεξαγωγή του.

Καταγγέλλουμε την παράνομη τακτική της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις αρμόδιες αρχές, επιφυλασσόμαστε για όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας και περιμένουμε από την ΕΠΟ ως ανώτατη ποδοσφαιρική αρχή, αλλά και από την Super League ως διοργανώτρια του πρωταθλήματος να πάρουν άμεσα θέση απέναντι σε αυτή την πρωτοφανή τακτική επηρεασμού των διαιτητών της συνάντησης.

Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να οδηγηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» σαν πρόβατο επί σφαγή.

Καλείστε να πάρετε τα μέτρα σας!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ