ΑΕΚ στο Match report: “Ο διαιτητής Τσακαλίδης και ο VAR Τζήλος δεν μέτρησαν δύο κανονικά γκολ από τους Ζοάο Μάριο και Γιόβιτς”

Η ΠΑΕ ΑΕΚ στο match report στην ιστοσελίδα της αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ακυρώθηκαν λανθασμένα τα γκολ των Ζοάο Μάριο και Λούκα Γιόβιτς.
Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν παράπονα από τη διαιτησία και συγκεκριμένα τον διαιτητή Τσακαλίδη και τον VAR Τζήλο.
Η Ένωση αναφέρει στο match report της ότι δεν μέτρησαν κανονικά το γκολ των Ζοάο Μάριο και Λούκα Γιόβιτς. Στο 13ο λεπτό ο Πορτογάλος μέσος σκόραρε, αλλά διαιτητής και VAR έκριναν ότι έκανε φάουλ στον Μαρινάκη.
Το τέρμα του Γιόβιτς επετεύχθη στο 67ο λεπτό και ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Αρόλντ Μουκουντί.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΑΕΚ στο Match report: “Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο Στάδιο, στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της STOIXIMAN Super League 2025-26.
Ο Ορμπελίν Πινέδα ήταν, όπως και στο ματς με τον Παναιτωλικό, ο σκόρερ της νίκης στο 74′. Η ΑΕΚ θα έπρεπε να έχει γκολ από πολύ νωρίτερα, όμως έχασε μεγάλες ευκαιρίες, ενώ ο διαιτητής Τσακαλίδης και ο VAR Τζήλος δεν μέτρησαν δύο κανονικά γκολ από τους Ζοάο Μάριο και Γιόβιτς”.