ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στις 17 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της OPAP Arena

ΑΕΚ: Στις 17 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της OPAP Arena
INTIME

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα πλέον για να μπει στο νέο σπίτι της και όλα δείχνουν πως τα εγκαίνια της OPAP Arena θα πραγματοποιηθούν στις 17 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά από την έναρξη της φετινής Super League.

Η 17η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που γιορτάζει η Αγιά Σοφιά, είναι πολύ πιθανό να συνδεθεί με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αφού όλα δείχνουν πως τότε θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια στο νέο ποδοσφαιρικό σπίτι της ομάδας: την OPAP Arena.

Αυτό προκύπτει από αίτημα που κατέθεσε η Ένωση στην Λίγκα ενόψει της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος (25/7) για να αγωνιστεί εκτός έδρας στο ματς της πρεμιέρας, που αναμένεται να το δώσει 20 ή 21 Αυγούστου.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου επιθυμούσαν να υπάρχει χρόνος για την ολοκλήρωση των έργων στο νέο στολίδι της ομάδας ενώ στη συνέχεια ζήτησαν να μην αγωνιστούν στο διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου με κάποια από τις ομάδες που θα έχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ετσι, είτε αγωνιστεί εντός είτε εκτός έδρας, η ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να δώσει (αν υπάρχει βέβαια συνέναιση από την αντίπαλη ομάδα) αγώνα την Παρσκευή ώστε να είναι "ελεύθερο" το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, και να αφιερωθεί στα εγκαίνια του γηπέδου.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να δηλώσουν "παρών" και οι ποδοσφαιριστές, κάτι που θα δώσει την ευκαιρία στην ΑΕΚ να στήσει μία μεγαλοπρεπή γιορτή με τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της, σχεδόν 19 χρόνια από τότε που άφησε τη φυσική της έδρα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ