ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στις 17/06 αναχωρεί για το Πήλιο η Ένωση

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το τέρμα που πέτυχαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το τέρμα που πέτυχαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης EUROKINISSI SPORTS

Η επίσημη πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ θα διεξαχθεί στις 16 Ιουνίου, ενώ μια ημέρα αργότερα (17/06) η Ένωση θα ταξιδέψει στο Πήλιο, προκειμένου να διεξαχθεί εκεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, μέχρι τις 24 του ίδιου μήνα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ μπορεί να βρίσκονται σε διακοπές ωστόσο σύντομα θα κληθούν να επιστρέψουν στη βάση τους, για τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις προκειμένου να είναι έτοιμοι για την "επίσημη πρώτη", η οποία θα διεξαχθεί στις 16 Ιουνίου. Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Αθήνα θα μπορούν να περάσουν αυτές τις εξετάσεις από την Παρασκευή (05/06).

Την επόμενη ημέρα της πρώτης προπόνησης, ήτοι στις 17 Ιουνίου, η ομάδα θα αναχωρήσει για την Πορταριά, όπου η ομάδα θα παραμείνει για επτά ημέρες, ήτοι μέχρι τις 24 Ιουνίου. Στο Πήλιο, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επιθυμεί να διεξαχθούν "κλειστές προπονήσεις", στα πλαίσια της καλύτερης αξιολόγησης του υπάρχοντος ρόστερ.

Έπειτα μετά από λίγες ημέρες η Ένωση θα επιστρέψει στην Αθήνα και ύστερα θα μεταβεί στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας από τις 27 Ιουνίου μέχρι τις 9 Ιουλίου, όπου θα δώσει και τρία ή τέσσερα φιλικά, καθώς απομένουν μόνο οι υπογραφές για την επίσημη ανακοίνωσή τους.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ