ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην "OPAP Arena" ο Μελισσανίδης για να επιθεωρήσει τα τελευταία έργα

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την παρουσίαση της συμφωνίας για την εμπορική ονομασία του γηπέδου της ΑΕΚ "OΠΑΠ Arena Αγιά Σοφιά" | 22 Ιουλίου 2020
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την παρουσίαση της συμφωνίας για την εμπορική ονομασία του γηπέδου της ΑΕΚ "OΠΑΠ Arena Αγιά Σοφιά" | 22 Ιουλίου 2020 INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βλέποντας την "OPAP Arena" να παίρνει την τελική της μορφή έχει εντείνει τις επισκέψεις του στο γήπεδο για να γίνουν όλα στην εντέλεια.

Όσο πλησιάζουν οι μέρες ώστε η "OPAP Arena" να ανοίξει τις πύλες της τόσο συχνότερες θα είναι οι επισκέψεις/επιθεωρήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ ώστε να βάζει τις τελικές πινελιές και να γίνουν όλα όπως τα θέλει αυτός.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/7) ξανά στη Φιλαδέλφεια και έκανε αυτοψία στις πυρετώδεις εργασίες ενόψει των εγκαινίων της 17ης Σεπτεμβρίου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνοδευόμενος από τον εμπορικό διευθυντή της ΠΑΕ, Νίκο Καραούζα, την Ανθή Παπακώστα και τον Χρήστο Παπαδημητρίου, επιθεώρησε όλους τους χώρους, εντός κι εκτός του γηπέδου.

Και αφού επικεντρώθηκε στις σουίτες (τόσο για το εσωτερικό τους, όσο και για τα μπαλκόνια) έδωσε γενικότερες κατευθύνσεις στους υπευθύνους

Επίσης τα έργα προχωρούν κανονικά παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε στον Ιούλιο ενώ το ίδιο θα συνεχιστεί και τον Αύγουστο για να διαμορφωθούν οι χώροι των Μουσείων της ΑΕΚ και του Προσφυγικού Ελληνισμού, η τοποθέτηση των μάτριξ ενώ φυσικά κάθε μέρα "δένει" ο χλοοτάπητας.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ