ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία ο Άμραμπατ παρά την πρόταση ακόμη και για επέκταση συμβολαίου

Ο Νόρντιν Άμραμπατ με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό | 8 Μαΐου 2022
Ο Νόρντιν Άμραμπατ με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό | 8 Μαΐου 2022 INTIME

Με κάθε τρόπο επιδιώκουν στην ΑΕΚ να δείξουν στον Νόρντιν Άμραμπατ το πόσο υπολογίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες στο τραπέζι έπεσε ακόμη και επέκταση συμβολαίου, χωρίς όμως ο Ολλανδό-μαροκινός να δείχνει διατεθειμένος να υπαναχωρήσει στην επιθυμία του να επιστρέψει στην Ολλανδία, στην οποία και ταξίδεψε ήδη από το μεσημέρι της Κυριακής.

Σαφή τα δεδομένα στο σίριαλ του Νορντίν Άμραμπατ και το κατά πόσον θα συνεχίσει στην ΑΕΚ. Η Ουτρέχτη που ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της, δεν σκοπεύει να δαπανήσει ούτε ευρώ για αγορά θέλοντας να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Κάτι που η Ένωση, ως τώρα δεν δέχεται, δείχνοντας με κάθε τρόπο στον Ολλανδο-μαροκινό το πόσο τον υπολογίζει και επιδιώκοντας να αλλάξει την κατάσταση.

Μάλιστα, στις συζητήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Άμραμπατ τόσο με τον Ματίας Αλμέιδα όσο και τον Ράντεκ Κουχάρσκι τού μεταφέρθηκε αρμοδίως το πόσο πολύ τον θέλει και τον περιλαμβάνει στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν ο Αργεντινός τεχνικός.

Γι’ αυτό άλλωστε και οι προσπάθειες που γίνονται εκ μέρους της ΑΕΚ ώστε να προσφερθούν στον Αμραμπατ όσα περισσότερα γίνεται προκειμένου να δημιουργηθούν οι συνθήκες γι’ αυτόν και την οικογένειά του που θα συμβάλουν στην παραμονή του στην Αθήνα.

Ακόμη ενδεικτικότερο των προθέσεων ΑΕΚ, βάσει τουλάχιστον όσων προκύπτουν από την πλευρά του 35χρονου μεσοεπιθετικού, είναι και το γεγονός ότι στις συζητήσεις που είχε με τους ιθύνοντες της Ενωσης έπεσε στο τραπέζι ακόμη και σκέψη για επέκταση συμβολαίου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτή (θα) ήταν διετής.

Προσπάθειες και αποδείξεις, οι οποίες πάντως δεν φαίνεται -ως τώρα τουλάχιστον- να κάμπτουν την επιθυμία/ανάγκη του Άμραμπατ για να επιστρέψει στην Ολλανδία ώστε να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Είναι χαρακτηριστικό πως παρότι η αποστολή της Ενωσης θα αναχωρήσει την Τρίτη για την Ολλανδία, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ο Άμραμπατ -προφανώς κατόπιν σχετικής συνεννόησης και άδειας- ταξίδεψε ήδη από νωρίς το πρωί της Κυριακής για την Ολλανδία.

Ανεξαρτήτως αν διατηρηθεί αυτή η απόσταση που φαίνεται πως υπάρχει μεταξύ των επιθυμιών των δυο πλευρών, η ΑΕΚ έχει ήδη ενημερώσει πως ο Άμραμπατ εφόσον δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο θα ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία και από εκεί και πέρα έχει ξεκαθαρίσει και στην Ουτρέχτη (σ.σ. το Σάββατο παραχώρησε τον 28χρονο χαφ Ανταμ Μάχερ στην σαουδαραβική Νταμάκ έναντι 1,8 εκατ. ευρώ) πως θα συναινέσει στην παραχώρηση του Ολλανδό-μαροκινού μόνο έναντι αντιτίμου 400.000 ευρώ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ